ID: 15036

Title: woodfloor - http://www.woodfloor.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Woodfloor, der i dag ligger på Langeland, blev etableret på Tåsinge i 1989 af direktør Henrik Andersen. I dag er vi 20 engagerede medarbejdere, der arbejder med import og salg af eksklusive trægulve i Danmark, Sverige og Norge. Woodfloor er en virksomhed i vækst, og vi blev kåret som gazellevirksomhed i både 2000 og 2004.

Vi forhandler en lang række eksotiske træsorter som Merbau, Teak, Jatoba, Ipé og Cumaru. Derudover har vi agentur på gulve fra tyske Nolte, østrigske Tilo og finske Karelia.

Vores tætte samarbejde med leverandører i hele verden og et stærkt netværk betyder, at vi har en høj leveringssikkerhed, og at vi kan løse både standardopgaver og specialopgaver.

Som totalleverandører af gulvløsninger udfører vi de konkrete opgaver i tæt dialog med vores kunder og tager hånd om hele processen fra tegnebrættet til det færdige gulv. I praksis rådgiver vi om alt fra valg af det rigtige gulv og montering til efterfølgende pleje.

Med udgangspunkt i denne professionelle rådgivning har vi i dag et tæt samarbejde med både håndværkere, typehusfabrikanter, arkitekter og rådgivere.

I 2004 leverede vi ca. 200.000 kvadratmeter gulvløsninger til byggeri i Norden. Under menupunktet referencer kan du se eksempler på de opgaver, vi har løst.

Link ejer: woodfloor

Dato tilføjet: marts 8, 2011

Antal Hits: 0