ID: 20832

Title: Zoneportalen - http://zoneportalen.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Zoneportalen i Varde er grundlagt af Helle Kastrupsen, der i 2003 blev færdiguddannet som FDZ zoneterapeut. Hos Zoneportalen kan du også få behandling med fysiologisk massage hvis du har fået en sportsskade.

?

I Zoneportalen er Helle Kastrupsen RAB godkendt, hvilket er din sikkerhed for, at hun altid tilstræber et højt fagligt niveau i alle behandlinger, så du som klient altid modtager en professionel behandling.

?

Målet for en behandling er altid at styrke og genoprette balancen i klientens krop. Desuden er det muligt for alle klienter få rådgivning af Helle Kastrupsen, hvis de ønsker at få viden om, hvad de selv kan gøre for at styrke deres fysiske og psykiske sundhedstilstand.

?

Zoneterapi er en effektiv behandlingsform til at lindre problemer i krop og sind. allergier, migræne og hormonelle lidelser er kun et udsnit af dem, som Zoneportalen kan hjælpe med at lindre og fjerne.

?

Vil du vide mere om Zoneportalens behandlinger, eller ønsker du at bestille en tid i klinikken, er du altid velkommen til at henvende dig telefonisk på 25 72 23 60 eller sende en mail til [email protected] Du kan også finde flere oplysninger på www.zoneportalen.dk.

?

Zoneportalen

Sr. Randsigvej 117

Varde, 6800

Link ejer: Zoneportalen

Dato tilføjet: november 30, 2016

Antal Hits: 0