Få den rigtige bryllupsmusik til dit bryllup

Date Added: januar 31, 2010

Author: Lars

Det er ikke altid nemt at finde den rigtige festmusik til det rigtige bryllup. Et godt råd: Tag dig god tid og start ikke i sidste sekund. Mange festbands er booket langt ud i fremtiden, og jo tættere, vi kommer på “bryllupssæsonen” desto sværere bliver det at hyre de gode festbands, som kan gøre jeres fest vellykket.

Surf rundt på internettet. Søg eventuelt på “musik til bryllup” eller “bryllupsmusik”, og du vil opdage, at udvalget er stort. Lyt dig frem, og vurdér om festbandet kan spille, og om de kan spille noget musik som passer til bryllupsfesten og gæsterne. Det er en stor dag og alle skal på dansgulvet.

Har festbandet eksempelvis nogle gode liveoptagelser, og er deres referencer gode og reelle. Referencer giver altid et praj om festbandets kvalitetsniveau. I vil opdage, at kvalitet og pris går ofte hånd i hånd. Det er ikke unaturligt, at et godt band koster omkring 10.000 kroner for 3 timers – tværtimod. De penge er ofest givet godt ud, idet at livemusik løfter jeres bryllupsfest og sætter gang i festen. Det synes mange gæster er rart efter 5 – 6 timer ved bordet.

Det århusianske festband Musik Non Stop gør det rigtigt godt, og de formår at sætte gang i de sene nattetimer til en bryllupsfest. I skal danse, og opskriften består af et bredt repetoire af velkendte hits og rockklassikere, som man tror, man havde glemt, men straks får dig på dansegulvet. Her kan nævnes “Viva la vida med Coldplay, “Play that funky Mysic” med Wild Cherry, og selvfølgelig er det fedt at danse og skråle med til “Kom tilbage nu”, “Working Nine to five” eller “Stupid man” med Thomas Helmig. Ja, og der er også plads til en kinddans til og et stjålent kys til “Purple Rain” med Prince.

Som bryllupsmusikere er det deres mission af få skabt en vellykket aften for brudeparret. Traditionen tro stárter de med brudevalsen. Derefter gælder det om, at skabe en god brylupsfest for brudeparret og deres gæster. En vellyket aften er når alle er på dansegulvet – også de lidt ældre.

Skal I holde bryllup, og søger I et erfarent festband som kan trykke den af, så vil jeg anbefale Musik Non Stop. Her er I i trygge hænder, og så er det alligevel ikke så svært at finde den rigtige Musik til jeres bryllup. God jagt – og husk at være ude i god til.

Du kan høre dem spille live, se billeder og læse referencer på bandets hjemmeside, og ja, så ligger de i den billige ende.

Læs mere om musik non stop her.