Gratis prøveperiode til kæmpe filmdatabase

Date Added: februar 4, 2014

Author: Tobias Hyldeborg

I dag er der flere utallige muligheder for at se film online på lovlig vis. Der er med andre ord ingen undskyldninger for, ikke at ty til et af de lovlige medier, hvorfra man kan se de helt store titler fra Hollywood. Som udgangspunkt koster det et mindre beløb hver måned, at være medlem hos et af medierne. Beløbet er ofte under kr. 100,00, så det ikke ruinerer budgettet. Du slipper både for at løbe den risiko, som er forbundet med piratkopiering, og samtidig slipper du for, at skulle downloade filmene – du kan se dem direkte fra din browser, med undertekster og hele molevitten.

Viaplay er en af Danmarks førende udbydere af sådanne services. Deres database er fyldt med store titler fra Hollywood – nye som gamle. Ved at være medlem hos Viaplay får du adgang til hele databasen, og alt dens indhold. Men prikken over iet er, at du kan få en gratis måned hos Viaplay – en såkaldt prøveperiode. Denne kan du anvende til at danne dig et overblik over platformen, og tage stilling til, om du fremtidigt vil betale et mindre beløb for platformen.

Under alle omstændigheder, er der ingen grund til, ikke at anvende de gratis prøveperioder, som både Viaplay og Netflix stiller til rådighed. Det er en gratis måned, fyldt med store og små filmtitler fra store som små producenter. Efter prøveperioden kan du til enhver tid afmelde dig igen, så du ikke skal betale et fast beløb hver måned. Du kan med fordel både anvende en gratis måned hos Viaplay og Netflix, både for at kunne sammenligne de to platforme, og for at danne dig en præference. Begge platforme har stærke og svage sider, så hvis du prøver dem begge, kan du finde netop den, som dækker dine behov bedst muligt, og ikke mindst til den bedste pris.

?