Kvinder vil have flot design og ægte guld –

Date Added: februar 22, 2009

Author: Vibekke

”Kvinder vil have flot design og ægte guld men det skal ikke koste særlig meget”

(København, 15. august 2008).

Det danske smykkehus Izabel Camille introducerer i disse dage deres første kollektion. Kollektionen spænder fra smykker med minimalistiske, nordiske linjer til mere glamourøse, feminine smykker. Smykkehuset satser på en helt speciel kundegruppe.

Medejer og direktør Ann Ulrich udtaler”

”I forbindelse med etableringen af firmaet fandt vi ud af, at der var et uopdyrket potentiale for ægte designsmykker til rimelige priser. Kvinder er kræsne kunder, som ønsker den ægte vare. De har et trænet øje og kan spotte bijouteri på 10 meters afstand. Alligevel er de prisbevidste og ønsker ikke at bruge mange tusinde kroner på en halskæde, bare fordi den er ægte. Slet ikke i disse tider, hvor alle taler om en kommende krise. Designet skal også være helt rigtigt, før smykket kommer om halsen. Så der er store krav fra kundernes side til pris, materiale og design. Vi føler heldigvis, vi kan levere alle dele. Den kunde er nemlig vores Izabel Camille.”

For at understøtte salget hos detailhandlen har smykkehuset Izabel Camille fået udviklet en hjemmeside, der ud over at være et helt Izabel Camille univers også fungere som indkøbsportal for B2B-kunder, ligeledes er der mulighed for at rekvirere diverse koncept- og smykkebilleder til brug for detailkunder og presse.

”Vi har netop fået udviklet et helt nyt Izabel Camille univers på vores website. Vi mener, at det er vigtigt at vi på internettet kan gøre os gældende, både overfor vores engros kunder men også overfor den enkelte forbruger der vælger at købe smykker fra Izabel Camille i og udenfor Danmarks grænser”

Medejer og designer Kamille Vibekke Østergaard har designet smykker siden 2002, og hun har oplevet en støt stigende efterspørgsel.

”Til vores kollektion har jeg designet smykker, der spænder fra et minimalistisk udtryk typisk for Norden, over til mere glamourøse smykker. Dette er en afspejling af, at en kvinde i dag den ene dag har lyst til at være helt enkelt klædt og den næste dag langt mere pyntet. Der er ikke noget entydigt modebillede i dag, og vi er alle kamæleoner.”

Smykkehuset lægger ikke skjul på, at de har store forventninger til fremtiden. Designer Kamille Vibekke Østergaard fortsætter:

”Som alle andre kan jeg jo læse om den truende økonomiske krise, men heldigvis har vi oplevet en stigende interesse for mine designs, og det er netop derfor, at vi har store forventninger til vores nyetablerede smykkehus. Jeg tror faktisk, det er meget menneskeligt at have behov for at smykke sig, netop når det trækker op til krise. ”

Se mere om Izabel Camille på www.izabelcamille.dk