Brilleforsikring sikrer dig, hvis uheldet er ude

Date Added: september 21, 2015

Author: Danny Jensen

Uanset hvor godt, du passer på, kan du aldrig gardere dig fuldstændigt imod uforudsete uheld i forhold til dine briller. Du kan komme til at tabe dem, så du får en ridse i glasset, sætte dig på dem, så stellet tager skade eller simpelthen få dem stjålet, så du helt mister dem. I sådanne tilfælde er det rart at have en god brilleforsikring, der dækker, så du er sikret erstatning.

Indbo- eller ulykkesforsikring dækker ikke altid brilleskader

Selvom du har tegnet en indbo- eller ulykkesforsikring, er du ikke nødvendigvis dækket i forhold til dine briller ved brud, skader, ridser i glas, tab og tyveri. Mange indboforsikringer tager således forbehold for pludseligt opståede skader, hvorfor en del brilleskader ikke vil blive dækket medmindre, du har valgt en tilvalgsdækning til indboforsikringen, der dækker pludseligt opståede skader, eller hvis du har tegnet en ulykkesforsikring med udvidet dækning for briller. Det er derfor altid en god idé at tjekke, hvordan du er dækket, inden du investerer i nye briller.

Det dækker brilleforsikringen hos Synoptik

Synoptik tilbyder Synoptisk Forsikring, når du køber nye briller i en af Synoptiks butikker. Brilleforsikringen dækker i to år fra den dag, du køber brillen, og den dækker brud, skader, ridser i glas, tab og tyveri på hele brillen – 20% selvrisiko ved reparation, 50% selvrisiko ved tab eller tyveri – både i forhold til glasset og stellet. Inden for dækningsperioden får du erstatning i form af reparation eller nye briller, mens der ikke udbetales kontant erstatning. Forsætlige skader og skader som følge af slitage dækkes dog ikke af Synoptisk Forsikring.

Når uheldet ikke er ude

Selvom du tegner en brilleforsikring hos Synoptik, som det viser sig, at du ikke får brug for, får du faktisk alligevel noget tilbage, når forsikringen udløber. Synoptik tilbyder nemlig, at du får fratrukket præmiens beløb ved køb af nye briller i op til seks måneder efter forsikringens ophør – hvilket du endda kan give videre til venner eller familie.

Køb briller med brilleforsikring hos Synoptik

Skal du have nye briller og ønsker den tryghed og sikkerhed, som en god brilleforsikring giver, kan du kigge forbi din lokale Synoptik, hvor vores butikspersonale altid står klar til at hjælpe, rådgive og servicere dig – både i forhold til valg af briller, brilleforsikring og om alle dine andre fordele og muligheder i Synoptik.