Hvad skal man vide med CFD investering

Date Added: juni 17, 2014

Author: Brian Mejdahl

Investerings-beslutninger skal helst komme ud fra tungt vejende viden og grunde der ligger til bund for at kaste sig ud i nye eventyr i denne herlige jungle af aktiver der findes inden for CFD Trading. Det skal skrives og hentydes til en Trader sans, som er dybt seriøs og gerne opbygget over flere år og man har indsigt i de forskellige aktivklasser, der kan handles ”Efter” i de mangfoldige markeder verden over.

CFD har alle typer af aktiver der spiller sig ud fra markedsforholdene i den ”Virkelig Verden”. Hvis du ønsker at købe på markedet ud fra CFD Trading, er der ingen form for investering inden for CFDér du ejer fysisk da det er et aktiv du sætter kapital ind på om den går op eller ned i pris, du handler på de samme markeds vilkår da køb og salg ligger tæt op af de samme priser, der findes på Børsmarkedet generalt hele verden over. Det skal skrives med streg under at alt viden fra de aktiekøb eller alle andre former fra handel man har lavet tidligere, kan føres direkte over i CFD Trading.

Brug dine præferencer til at få tingene til at fungere for dig og se det som noget der meget gerne skulle blomstre på sigt.

CFD er brug af de rigtige – Værktøjer


Alle de instrumenter der er til rådighed skal i værktøjskassen.

Er man nybegynder eller en der har investeret i flere år, har man brug for alt værktøj ens handelsplatform tilbyder, som man har fundet til at være sin CFD mægler – første skridt i processen for succes. De fleste Danskere bruger et ”Ordsprog” Gå aldrig ned på udstyr – Hos sin CFD udbyder får man det udstyr med i

pakken der er brug for og er tilgængeligt fra dag 1. Det kan være et instrument som Stop Loss som der skal nær læsses nøje, hvis man ikke har denne viden i forvejen, det betyder noget for sikkerhed i din handel, men er et område der fylder et helt indlæg. Det gør de andre værktøjer også, så få endeligt læst op på de ting du er det mindste i tvivl om, det kan være Gearing som nok er hele essensen for mange handlende inden for CFD.

CFD Demo Konto

Når man har læst op på alt det stof som er tilgængeligt så er det demo konto som gælder.

Demo konto skal helst følge med i pakken på den handelsplatform man nøje har udvalgt, så er man klar til at se alle de muligheder der er på verdens-plan inden for CFDér. Lave sine første handler og tage ved lære af dem, bruge de værktøjer man har lært at kende og være helt dus med disse uvurderlige egenskaber de fører med sig.

Trading på en demo konto fører som regel en over i nye investerings områder, det er derfor spændende på flere måder og bestemt ikke spild af tid. Der er flere som begyndte på Aktier og udtaler sig nu at det er utroligt spændende at køre det over i at handle Indeks, fordi det ikke koster ekstra at sætte køb eller salg på et Indeks i USA eller et af de andre spændende lande. Man opdager hurtig på sin lære konto at der er muligheder og nogle lærer at man skal være dygtig og det ikke kommer af sig selv.

CFD er for alle med en eller anden form for investerings hjerte blod og en som kan holde sit hoved koldt i de svære beslutninger, som vil dukke op for alle Trader. Når man har oparbejdet erfaring fra sin demo konto, kan man oprette sin rigtige konto og bruge sin viden til at slå markedet.