Utryg ved at sende dit guld med posten?

Date Added: august 1, 2012

Author: Anette

De fleste reagerer med en vis portion skepsis, når vi i utallige reklamer bliver opfordret til at putte vores gamle guldsmykker i en kuvert og sende det af sted til en given adresse, hvorefter en check skulle komme dumpende ind ad vores brevsprække. Men, hvis du bare vælger en autoriseret, behøver der på ingen måde at være risici forbundet med at sælge sit gamle guld. På en side som denne er der fx hele fire måder at indlevere dit guld på. Så kan du selv vælge den måde, du føler dig mest tryg ved.

1. Direkte kontakt: Hvis du er meget utryg ved at overlade dine smykker i hænderne på andre, er det optimale for dig at møde personligt op hvos en vurderingsekspert, som med det samme kan vurdere dine smykker.

2. I butik: Nicuma har et samarbejde med flere forskellige smykkebutikker, hvor du kan indlevere dit guld.

3. På værkstedet: Der er også mulighed for at møde personligt op på et af værkstederne, hvor du således også er i direkte kontakt med dem, der skal håndtere dit guld.

4. Via post: Denne metode er den nemmeste, da du ikke skal henvende dig et bestemt sted, men bare kan gå ned til postkassen. Guldet er forsikret under transporten, men det til trods, er dette nok den metode, som de flest er mest skeptiske overfor.

Med de forskellige indleveringsmetoder skal det altså ikke være transporten, der udgør din tvivl, når du overvejer at sælge ud af arvestykkerne. Du kan nemlig frit vælge, hvilken måde du føler dig mest tryg ved.