Klaus Garde Nielsen kan sit KRAM !

Date Added: marts 7, 2013

Author: Klaus Garde Nielsen

Klaus Garde Nielsen kan hjælpe hvis man kommer i økonomisk uføre. Finanskrisen er kommet som lidt af et chok for de fleste, og har for alle betydet at man må omstille sig. Bankerne har ændret deres kurs, fra at være meget lånevillige til nærmest ikke at ville låne penge ud. Nogen spekulerer da også i, at bankerne har en stor del af ansvaret for krisen. Som selvstændig erhvervsdrivende betyder det, at man oftest får et nej fra sin bank. Det medfører, at man må ændre sin drift af virksomheden markant og finde nye veje til finansiering. Lykkes det ikke kan kreditorerne måake ikke få deres penge, og folks reaktion kan være nedladende, som om det skyldes, at man ikke vil betale.

Det er derimod meget hårdt at være i en sådan situation, noget de færreste fuldt ud forstår. Det kan Klaus Garde Nielsen dog, og derfor er der stor efterspørgsel efter ham. Han kan skabe en handlingsplan for de konkursramte, og derfor også en holdbar løsning. Klaus hjælper også mennesker, der virkelig har store problemer. Når opturene i forretningerne pludselig vender til en nedtur, mister man ofte sine forretningsvenner. Det er ærgeligt, fordi det er der, man har brug for sit netværk. Måske har forretningerne også kastet en materiel livsstil fra sig, der er svær at lægge fra sig. Klaus Garde Nielsen har selv prøvet både at gå konkurs og så rejse sig igen. Derfor kan Klaus leve sig helt ind i situationen. Men ikke kun det, han har også de rigtige kompetencer til at hjælpe folk igennem krisen.

Det er svært at måtte gå fra hus og hjem og se bankkontoen i nul. Men det er ikke det værste. Det der af mange opfattes som værre, er de mennesker, der står og håner en for dårlige forretningsevner. Det viser sig ofte, at de personer selv har ønsket at blive selvstændig, men har manglet modet. De hårde ord kan gøre det rigtigt vanskeligt at rejse sig igen. Det er her, at Klaus kommer ind og alligevel lykkes med at piske gejst ind i folk igen, så de kan komme videre med deres liv. Klaus Garde Nielsens firma hedder KGN consult og har hjemmesiderne kgn.com og kgn.dk. Her kan du læse om alle de ting Klaus Garde Nielsen gør for folk der er gået konkurs eller er i fare for at gøre det.

?