Lån penge trods RKI

Date Added: oktober 14, 2015

Author: Torben Jensen

Lån penge trods RKI

Selv efter kredit krisens ankomst er danskernes forbrugsfest lang fra slut. Flere og flere danskere bliver fristet af de hurtige kviklån og flere og flere ender med at blive registreret i RKI. Lån penge trods RKI er bare ikke længere en mulighed. Før kreditkrisens indtog var der stadig nogle udbydere der så stort på om folk var registreret i skyldner registrene.

Dog skulle man formode at efter kreditkrisen at mange ville være mere Forsigtige med de dyre forbrugslån og kviklån. Lån gratis er tit en af de reklamer vi ser i fjernsynet hvor låneudbyderne tilbyder at man kan låne helt kvit og frit og uden gebyrer. Det er selvfølgelig også rigtig godt købmandskab at få noget gratis. Hagen ved det hele er bare at man kun indgår en låneaftale på max 30 dage og derfor er der rigtig mange dandkere der kommer i problemer når de 30 dage er gået. Nu ryger der nemlig gebyr og vanvittige renter på lånene. Åop helt op mod 5000% for nogle af de dyreste sms lån. Hvis du har mange af den slags lån kan det være en god ide at samle alle lånene i et samlet forbrugslån.

Samlelån

Hvis du har en masse små klatlån og ting du betaler af på afdrag kan det være en rigtig god ide at lave et såkaldt samlelån. Et samlelån er et forbrugslån med en langt lavere rente end de kortfristede kviklån. Hvis du derimod allerede er registreret i RKI har du straks et større problem da du nu ikke har mulighed for at optage lån. En mulighed er at låne penge af din familie til at betale det du skylder til dine kreditorer da du helt automatisk bliver slettet fra RKI hvis du betaler det du skylder.

Konsekvenser ved Rki registrering

Hvis du bliver registreret i RKI er der nu en lang række ting du ikke kan gøre. Det er ikke længere muligt at købe noget på afbetaling og du vilfå svært ved at få et normalt mobilabonnement og hvis du bruger kontaktlinser kan du sikkert heller ikke få dem som en abonnements løsning.

Står jeg i RKI?

Hvis du ikke er sikker på om du står i RKI kan du altid tjekke det nemt og hurtigt online. Du skal bare trykke her og logge på med dit nemid derefter vil du hurtigt kunne se om du har nogle kreditorer der har gjort et krav gældende mod dig.

Håber det hjælper