Sms lån gratis

Date Added: februar 24, 2016

Author: Torben Jensen

Sms lån

Sms lån har gennem de sidste år fået meget dårlig omtale og tv programmer som luksusfælden og andre livsstilsprogrammer hakker kontstant på denne låneform. Dog er der flere ting der taler for at du skal bruge dem i et begrænset omfang. Hvis du ikke har penge til den uforudsete regning og der er lang tid til lønningsdag, så kan et sms lån hjælpe dig ud af en økonomisk hovedpine.

Sms lån gratis

Gratis sms lån er ikke noget problem og der er 3 forskellige låneudbydere der tilbyder gratis sms lån på det danske marked. Du kan læse mere om de forskellige låneudbydere her.

Skal jeg tage et sms lån?

Hvornår skal du så bruge et sms lån og hvornår er de gratis? Du har kun et skud i bøssen med et gratis sms lån. Det er kun førstegangslånere der har mulighed for gratis lån. Hvis du kommer igen og har brug for penge kommer det til at koste dig høje renter.

Hvornår skal jeg betale mit sms lån tilbage?

Når du får et sms lån har du som regel 30 dage til at tilbagebetale det fulde beløb. Det betyder jo også at det kun er en låneform du skal bruge hvis du er 100% sikker på at du kan betale lånet når de 30 dage er gået.

Fordele og ulemper ved sms lån

Fordelene er mange så længe man bruger lånet fornuftigt.

  • Hurtig udbetaling
  • Mulighed for gratis lån
  • Lån med NemID
  • Rentefrit

Ulemper

  • begrænset løbetid
  • Høje renter hvis man ikke betaler til tiden

Sms lån uden NemID er det muligt?

Idag er den gengse lånemetode online at man bruger sit NemID. Hvis du af en eller anden grund ikke har adgang til din nemkonto så er der flere af låneudbyderne der tilbyder at du kan scanne og maile dokumentation til dem. Det smarte ved den digitale signatur er jo at der ikke er nogle låneudbydere der vil bede om dokumentation eller bede dig stille sikkerhed for lånet. Så hvis du skal låne penge online og du har fundet et godt sms lån anbefaler vi at du altid søger via NemID.