Alternative indtjeningsmuligheder

Date Added: marts 27, 2014

Author: Webmayn

Jeg går for øjeblikket og brygger lidt på en ide om at ligge min livsstil mere eller mindre om, fra hvordan den er nu. Det er ikke fordi jeg ikke har et godt liv eller ikke er glad for min hverdag, for det er jeg. Nej, det drejer sig mere om de tanker jeg gør mig om, hvordan fremtiden skal se ud.

Jeg har mere eller mindre fulgt den slagne vej med en gymnasiel uddannelse, en lang videregående akademisk uddannelse på universitetet, og nus sidder jeg med et fuldtidsjob i en mindre dansk virksomhed.

Men når jeg sådan virkelig tænker mig om, og spørger mig selv om, hvorvidt jeg har lyst til at arbejde på kontor resten af livet, så må jeg altså indrømme at svaret er nej.

?

For i min optik yder tilværelsen og verden på så mange fantastiske muligheder, og der er så mange alternative veje man kan vælge. Faktisk så tænker jeg lidt på at tage en yogauddannelse, og færdiggøre min dykkerinstruktøruddannelse, som jeg påbegyndte for omkring 8 år siden, men aldrig fik færdiggjort.

?

0 0 1 190 1089 Københavns Universitet 9 2 1277 14.0 Normal 0 false false false DA JA X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:Cambria;
mso-ascii-font-family:Cambria;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Cambria;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:JA;}

Jeg tænker derfor på at tage på sådan en boreplatform, du ved, sådan en hvor de borer efter olie til fyringsolie og benzin. Der kan man nemlig komme til at arbejde i et køkken, og så er alle de penge man tjener skattefri. På den måde vil jeg ret hurtigt kunne komme til at realisere min drøm.