SMART BUDGET FÅR PRIS

Date Added: november 25, 2009

Author: Nykredit

Nykredits Smartbudget (www.nykredit.dk/budget) vinder internetpris for sit design, funktionalitet og brugervenlighed. Det er konkurrencen Interactive Media Award, som har givet prisen til Nykredit.

”Vi er glade for denne internationale pris ikke mindst for det er professionelle branchefolk, der står bag uddelingen. Vi arbejder digitalt på at lave brugervenlige løsninger der giver et bedre overblik over kundernes økonomi, og at det er lykkedes er jo dejligt”, siger internetchef i Nykredit Thomas Egede Kragh.

Interactive Media Award, er en non-profit organisation, som består af programmører, AD’ere, udviklere og andre professionelle indenfor det web-relaterede fag. Organisationen blev stiftet for at motivere til at højne standarden på de web-løsninger der bliver lavet.

I alt har over 6.000 Nykredit kunder fået lagt deres Smartbudget inden for de første tre måneder.

Yderligere oplysninger internetchef Thomas Egede Kragh 44 55 21 14 eller hos Kommunikationsafdelingen, tlf. 44 55 14 71.

Om Nykredit
Nykredit er en af Danmarks førende finanskoncerner med bank og realkredit som de to bærende elementer. Derudover har Nykredit aktiviteter inden for forsikring, pension og ejendomsmæglervirksomhed.
Nykredit koncernen er den næststørste kreditgiver i Danmark, den største realkreditudbyder og i øvrigt en af de største private obligationsudstedere i Europa.
Du kan til enhver tid finde mere information omkring vores bilforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring og andre forsikringer, samt pension, ejendomsmægling og lån (billån, boliglån andelsboliglån og friværdikonto), ved at gå ind på Nykredit.dk,
eller du kan kontakte vores altid behjælpelige kundeservice ved at ringe 71 10 90 00