Beskyt dit gulv og nabo med en hometrainermåtte

Date Added: november 26, 2013

Author: Linda

Når man dyrker træning i sit eget hjem, så er det sommetider nødvendigt at beskytte sit gulv eller måske sine naboer mod de påvirkninger og lyde som ellers er forbeholdt et fitness center eller andre former for træningscentre.
En af de ting som let kan tage skade, når man dyrker træning i eget hjem er gulvet. Derfor kan det være en rigtig god investering at købe et specielt underlag til at lægge under den eller de maskiner, som man benytter sig af. Man kan købe sig en ganske almindelig yogamåtte og lægge under, men man kan også købe en speciel måtte, som er beregnet til formålet.

Hvad er fordelen ved en hometrainer måtte.
En hometrainermåtte er lavet til formålet og derfor kan den nogle ting, som en almindelig yogamåtte ikke kan. En yogamåtte er beregnet til at bruge i en times tid og herefter hænge på plads. En hometrainermåtte er beregnet til at bruge i mange timer og så forventes den heller ikke at blive pakket væk bagefter. Derfor kan en hometrainermåtte beskytte mod fugt som kommer oppefra, men den giver også underlagt mulighed for at ånde, så man ikke ender med et gulv, der har fugtskader under måtten.
En anden stor fordel ved hometrainermåtten er at den kan suge fugt. En yogamåtte kan ikke suge sved og hvis man bruger sådan en, så kan sveden i bogstaveligste forstand rende fra måtten og ned på gulvet og man kan faktisk let glide på en våd yogamåtte, specielt efter en hård træning, hvor man godt kan have gummiben. En hometrainermåtte kan suge sveden og derved beskytter den gulvet bedre og den sikrer også, at du ikke kommer galt af sted efter endt træning.

Du kan læse mere om hometrainermåtter og deres gode egenskaber på www.hometrainer.dk