Cykelcomputere – Funktioner og priser

Date Added: maj 19, 2015

Author: Rikke

Der findes utrolig mange forskellige typer, modeller og designs, som hver især har forskellige funktioner.

I denne artikel vil vi se på tre forskellige cykelcomputere i tre forskellige prisklasser.

?

En af de billigste cykelcomputere på markedet er en Sigma BC 509. Computeren kan vise aktuel tid, distance og 24-timers ur, og har samtidig en automatisk start/stop funktion. Displayet er stort, og har derudover et lavt batteriforbrug. Den smarte cykelcomputer har en backup funktion, således at der ikke mistes data ved eventuel batteriskift. Sigma BC 509 koster 89,00,-.

?

?

På næste trin af prisstigen finder vi en Velomaan trådløs cykelcomputer med 16 funktioner. Det smarte ved denne cykelcomputer er, at den ikke bliver forstyrret af andre cykelcomputere eller radioer, og så viser den også max hastighed, gennemsnitshastighed, kørt tid og meget mere. Velomann cykelcomputer koster 569,00,-.

?

?

På det højeste pristrin finder vi blandt andet en Mio Cyclo 305 EU HRM GPS cykelcomputer. Den smarte og flotte cykelcomputer har en stor touch-skærm, som er nem at betjene. Når man køber denne cykelcomputer-model følger der et pulsbælte og en kadence sensor med i købet. På denne måde måler computeren også din puls under cykelturen. Det smarte og integreret GPS system kan vise kort for mere end 22 europæiske lande, og med en ”Suprise Me”-funktion, kan cykelcomputeren selv designe cykelruter, hvis du blot indtaster tid og afstand. Denne lidt dyre model koster 3.299,00,- og har et lækkert design og gode funktioner.

?

?

Nu er det bare op til dig, at vælge hvilken cykelcomputer du har behov for. Du kan evt starte med at kigge hos cykelpartner.dk!

?

?