Hvor finder man nogle aktive rabatkoder henne?

Date Added: januar 13, 2014

Author: Louise

Hvordan får man en aktiv rabatkode til en webshop?

I langt de fleste tilfælde, så bliver rabatkoder ikke delt ud offentligt, men der kan selvfølgelig godt være undtagelser.

Hvis man fx gerne vil have fat i en rabatkode til Cykelpartner.dk, så kan man godt prøve at søge rundt på nettet, men i langt de fleste tilfælde, så vil man ikke kunne finde nogle aktive rabatkoder, selvom at der står helt klart og tydeligt, at man kan få en rabatkode, hvis man klikker på en knap eller et link.

?

Grunden til at de forskellige rabatkodesider reklamerer med, at de har en rabatkode til fx cykelpartner.dk er, at de har indgået en aftale med i dette tilfælde Cykelpartner om, at hvis de kan skaffe trafik til Cykelpartner, så modtager de en procentdel af salget og det gør de også, selvom den kunde som leder efter en rabatkode aldrig modtager en. Hvis man klikker på linket eller på knappen, så belønner man faktisk personen, som står bag rabatkodesiden for at snyde.

?

Så hvis man går på jagt efter en rabatkode, så bør man være meget opmærksom på, hvad man klikker på, så man ikke støtter disse sider. Man kan også gå ind på webshoppens egen hjemmeside og se, om de skriver noget om rabatkoder. Hos Cykelpartner.dk fremgår det tydeligt af deres side, om der findes aktive offentlige rabatkoder eller ej.