Skal man købe ny eller brugt hometrainer?

Date Added: juli 16, 2013

Author: Laila

En hometrainer er dyr og derfor kan man sagtens blive fristet til at købe sig en brugt hometrainer frem for at købe sig en helt ny. Det kan også være en rigtig god ide i mange tilfælde, men man skal også være klar over, at det er langt fra alle mennesker, der er ærlige omkring de ting, som de gerne vil sælge til en fremmed person. Og derfor skal man altid sørge for at man får en rigtig billig pris, hvis man vælger at satse og køber en brugt hometrainer.
Hvis man køber en ny hometrainer, så har man et halvt års garanti og man har desuden en sikkerhed mod fabriksfejl i to år. Hvis man køber en brugt hometrainer, så køber man lidt katten i sækken og derfor kan man risikere, at man køber noget som viser sig at have nogle fatale fejl. Hvis man kan få en billig hometrainer til måske under halv pris, så er det begrænset, hvor mange penge at man risikerer at tabe og derfor kan man måske lidt bedre gamble end man kan, hvis man fx er ude efter en brugt Tarx, som man kan få til halv pris. Halv pris på en af de gode Tarx kan stadig godt være det samme som prisen på en billig bil og hvem har råd til at smide 10.000 kr. ud af vinduet?
Jeg har i hvert fald ikke. Og derfor ville jeg aldrig turde købe brugt udstyr i den prisklasse.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om hjemmetrænere inden du får ud og smider penge efter en, så er der rigtig meget godt stof at læse om på www.hometrainer.dk.