En oversigt over forskellige grupper i Fodbold VM 2010

Date Added: juni 15, 2010

Author: Samuel Krygier

Uanset om du er en ivrig fodboldfan eller ej, vil du sandsynligvis opleve, at andre ting vil være af interesse for dig i løbet af det månedlange VM 2010. Under disse omstændigheder ønsker du måske at optage nogle begivenheder eller mødes med andre for at se kampe af særlig interesse. Typisk vil det, at vide mere om holdene tildelt hver gruppe, hjælpe dig med at afgøre, hvordan du vil tilrettelægge din tidsplan, så du ikke går glip af de bedste kampe i VM 2010.

Gruppenavnsbetegnelse
Til at begynde med er det vigtigt at indse, at de 32 kvalificerede hold blev opdelt i 8 grupper med henblik på at skabe den første runde af kampe. Selvom det kan virke lidt forvirrende og tamt, er disse otte grupper kun tildelt et enkelt bogstav som navn. For eksempel består gruppe A af hold fra Sydafrika, Uruguay, Mexico og Frankrig. Når den første runde er afsluttet, vil 16 af disse hold være eliminerede.

Ting værd at vide om holdene i hver gruppe

Mange af de mennesker, der er interesserede i VM Fodbold 2010, er også interesserede i at spille på, hvem der vinder. Da gruppetildelingen i den første runde ikke nødvendigvis har forbindelse til hvert holds kvalifikationer og omdømme, skal du starte med at sammenligne hold baseret på gruppetildelingen. For eksempel kan Sydafrika trods sit meget konkurrencedygtige hold nemt blive overskygget af Mexico, Uruguay eller Frankrig. På den anden side ser det i gruppe C ud til, at England er begunstiget ved at spille mod hold, der er mindre velanset.

Progression af grupper under runderne i VM 2010

Når den første runde af kampe er afsluttet, vil de oprindelige grupper ikke længere have nogen særlig betydning. Faktisk vil kampene til anden, tredje, fjerde og afsluttende runde alle bestemmes på baggrund af præstationen i tidligere runder. At afgøre, hvilke kampe der skal ses, må siges at blive et spørgsmål om at være opmærksom på kampe med dit landshold. Hvis du har en præference for bestemte spillere, hvilket meget vel kan forventes, så kan du forsøge at gøre det muligt at finde tid i dit skema til at se dem spille live.

Som med de olympiske lege, foregår VM dedikeret til fodbolden kun en gang hvert fjerde år. Mange mennesker er begejstrede for VM 2010, fordi der optræder spillere fra 32 forskellige lande. Hvis du på trods af det kun vil se højdepunkterne, vil det være til din fordel at lære mere om de enkelte hold, og om hvordan gruppetildelingen enten vil forstærke eller forringe deres chancer for at nå til konkurrencens anden runde. Hvis et hold tilknyttet din oprindelsesnation ikke kommer videre end denne runde, vil du i det mindste have en bedre chance for at finde et andet hold, som du kan udvikle en interesse for.