Kampe at se frem til under VM 2010 i Sydafrika

Date Added: juni 15, 2010

Author: Samuel Krygier

Selvom VM 2010 med sikkerhed vil bringe masser af spænding, vil det stadig tage en god portion tid at se hver eneste kamp. Derfor kan selv den mest ivrige fodboldentusiast måske ønske at springe nogle kampe over eller optage andre. Om ikke andet, vil du, når du ved, hvilke kampe du vil se, have nemmere ved at udforme dit sociale skema, samt sikre, at du organiserer andre aspekter af dit liv i overensstemmelse hermed.

Kick-off og indledende kampe

Som du måske er klar over, vil den allerførste kamp i VM 2010 være kick-off til Sydafrika mod Mexico. En del mennesker mener, at det mexicanske hold vil give Sydafrika mange udfordringer. Selvom denne kamp måske vil byde på en vis grad af forudsigelighed, vil man stadig ønske at se den for at få fornøjelsen af den allerførste kamp i serien.

Personer, som er på udkig efter masser af spændende drejninger, bør være opmærksomme på gruppe D. Denne bestemte gruppe består af hold fra Tyskland, Australien, Ghana og Serbien. Selvom disse hold måske ikke er bedømt til at være de bedste deltager i VM 2010, er de på rimelig vis parret lige. Hvis du er på udkig efter chokerende optrin eller neglebidende halvlege, kan det derfor have visse fordele at være opmærksom på spilleplanen for gruppe D kampene.

Senere runder og choknederlag

Efterhånden som hold elimineres på systematisk vis, vil du helt sikkert opleve hver kamp som værende meget mere spændende. Mens nogle mennesker måske beslutter at begynde at se alle kampene, når kun 8 hold er tilbage, kan du vælge at følge mere med, når halvdelen af dem er elimineret. Hvis du har stram tidsplan, som det meget vel kan forventes, kan du vælge at fokusere på kampene mellem de lande, der interesser dig.

Den afgørende kamp

Det er unødvendigt at sige, at både fodboldentusiaster og amatørseere gerne vil se den sidste kamp. Uanset hvilke to hold, der er gået videre til finalen i VM fodbold, bliver den med garanti fyldt med alle mulige spændende øjeblikke. Hvis du har tænkt dig at organisere en udendørs sportsfest, eller en anden form for møde, vil det faktisk være bedst at lægge det efter netop denne kamp. Hvis dit landshold kommer til at vinde VM-titlen fra Italien, er der er ingen tvivl om, at du med sikkerhed vil nyde fejringen endnu mere.

Hvis du har fulgt VM 2010 kvalifikationsrunderne de sidste par år, har du formodentligt nogle ret gode idéer om, hvilke hold der er af størst interesse. Derfor har du, hvis du undersøger de foreløbige gruppeopstillinger, måske endda indsigt i, hvilke hold der har de bedste chancer for at vinde hver runde. Har du på den anden side ikke denne form for baggrundsviden, kan det være bedst at holde dig til at se åbningskampen, finalen, kampe med gruppe D og dem, der inkluderer dit landshold.