Giv dit barn den bedste cykeloplevelse, med det rette cykelgear

Date Added: november 14, 2013

Author: Linda

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabel – Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-language:EN-US;}

Er dit barn ved at være gammel (og stor) nok til at få din første cykel? Så er det dit job som kærlig forælder, at forsøge at give barnet den bedste oplevelse. Vær der for opmærksom når du vælger dit barns cykelgear. Det indebærer som minimum en cykel (ja, hvem skulle have troet det) og en cykelhjelm. Vær i øvrigt gerne et godt eksempel her og kør selv med cykelhjelm. Sådan opmuntrer du nemlig dit barn, til at passe på sig selv.

Cykelgear er meget vigtigt.

At vælge det rette cykelgear til dit barn, indebærer at du undersøger det på forhånd. For når i først er nede i butikken (hvis I vælger en fysisk) kan det hurtigt blive uoverskueligt. Vælg derfor gerne på forhånd hvilken dit barn skal have, og lad barnet vælge farve m.m., så han/hun også har medbestemmelse. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge? Så er det ind på nettet. Her finder du massere af tests, brugeranbefalinger og undersøgelser, der alle vil guide dig til at vælge den rigtige cykel. Pas dog på ikke at forvirre dig selv i processen, da nogle naturligt vil være uenige – vi er jo ikke alle ens.

?

Vælg det rette udstyr til dit barn.

Når du og dit barn har valgt cyklen, kommer den lige så vigtige del af gear’et; cykelhjemlen. Her er det vigtigt du vælger en der ikke er for stor! Hvis den er det, beskytter den ikke dit barn ordentlig. Få hjælp af en forhandler, eller tjek selv størrelsen. Du tjekker størrelsen ved at placere den lige på barnets hoved, spænde den og herefter forsøge at flytte den. Den må ikke kunne skubbes langt ned mod øjnene, ej heller langt mod nakken. Når du presser hjelmen til siden, skal huden på panden følge med. Så er størrelsen rigtig, og din barn er sikker.

?