Undgå at fryse rumpen på cyklen

Date Added: januar 6, 2014

Author: Vivian

Det værste ved vinteren må helt sikkert være kulden. Det, blandet med blæsten, gør at man ikke har specielt meget lyst til, at bevæge sig udenfor – med mindre man absolut skal. Af samme grund kan det være meget fristende at tage bussen på arbejde eller universitetet frem for cyklen. Men der er dog et lille trick, der kan gøre cykelturen lidt mere behagelig i det kolde vejr: Varme i sadlen.

Indrømmet, det er ikke som sædevarme i biler. Men det er meget bedre end en iskold sadel, der har stået og trukket kulde til sig hele natten. Tricket med den varme sadel er, at købe at sadel betræk i imiteret lammeskind. Dette sadel betræk til cykel er vendbart. Det er regntæt på den ene side og har imiteret lammeskind på den anden side. Lammeskindssiden kan du lægge på en varm radiator (eller på gulvet på et badeværelse med gulvarme) natten over. Når du så tager af sted næste morgen, tager du sadel betrækket med ud til din cykel, trækker det over sadlen, sætter dig op – og så har du varme i sadlen. Det burde kunne holde dig lun, gennem de fleste cykelture du skal ud på denne vinter, og du vil elske den.

En ekstra bonus er, at du, når du kommer frem, kan vende betrækket om, og så beskytter du din sadel mod at blive våd. Den anden side er, som nævnt, regntæt og vil derfor sikre, at det sæde forbliver tørt. Du kan selvfølgelig også tage overtrækket med ind og varme mens du arbejder, så du også har en varm numse når du cykler hjem igen.