Find de bedste Lenovo-notebooks til at arbejde på

Date Added: september 13, 2019

Author:

Har du brug for en god notebook fra Lenovo til den rigtige pris og fra en af deres bedste serier? Der er i alt tre forskellige serier, som egner sig til tre forskellige typer af arbejde. Læg især mærke til T-serien eller titaniumserien. Laptoppene fra denne serie er meget stærke og holdbare – de har et EU-certificeret energieffektivt stempel, der snildt kan holde i over fem år. 

Den robuste og langtidsholdbare laptop er blevet en computer, som de fleste gerne vil eje. Det er især Lenovos modeller, og i forretningsøjemed er Thinkpad-modellerne nogle af de bedste på markedet. Deres sorte og velpolerede design pryder ethvert skrivebord i kontorlokalet. De har et underspillet design, og de kan mere, end man tror.

Det er den helt store forskel på Lenovo-notebooks og Macbooks. Lenovo er ikke lige så prætentiøse i deres design. De vil gerne lave noget, der virker, og som kan holde i lang tid uden problemer.

Lenovos notebooks holder i mange år. De er derfor trendsættere inden for bæredygtige notebooks. De skaber de bedste betingelser for dig – både ved at være solide, langtidsholdbare og hårdføre. Derudover er der flere tilkøbsmuligheder. Det gør, at du stort set kan gøre enhver computer fra Lenovo til en stærk laptop ved at tilkøbe ekstra dele til den.

Der er særligt tre serier med Thinkpad-modeller, der passer til stort set alle arbejdssituationer. Vi lister i det følgende de tre serier og kigger på alle fordelene.

1.      L-serien fra Lenovo

L-serien er de mest budgetvenlige notebooks. De fungerer godt i store organisationer, hvor medarbejderne skal have mulighed for at kunne arbejde på en stærk PC uden at have brug for den mest kraftigste.

De fungerer også godt til den studerende, der for det meste har brug for at skrive og browse. Den lidt mindre harddisk gør det den særlig ideel til det.

2.      P-serien fra Lenovo

P-serien indeholder de tunge drenge i klassen. De er skabt til performance og store programmer. Det vil være nyttig for designeren, programmøren eller arkitekten, der enten bruger mange programmer på én gang eller har et stort og hukommelseskrævende program i gang.

ThinkPad P72 kan blandt andet have op til 6 TB harddiskplads og helt op til svimlende 128 GB ram, så der skulle være rig mulighed for at kunne arbejde ordentligt på denne computer.

3.      T-serien fra Lenovo

T-serien er titaniumserien. Ydeevne og holdbarhed er de særlige kendetegn. De ligger i prisklassen mellem L-, og P-serierne, hvilket gør, at de ofte bruges i virksomheder, der skal have nogle stærke notebooks til medarbejderne.

Derudover er alle disse computere ENERGY STAR-kvalificerede. Det betyder, at de i gennemsnit bruger mindre energi end andre lignende produkter. Du kan altså være med til at bekæmpe klimaforandringerne ved at købe disse bæredygtige notebooks, der har en længere batteritid end andre lignende notebooks.