Hvad er Online Bingo?

Date Added: januar 11, 2013

Author: Michael

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE

Bingo er et lotteri spil, hvor nummererede bolde er tilfældigt trukket og kaldt ud. Bingospillere vinder ved at dække de matchende numre på deres bingokort, efter forudbestemte mønstre. Den første spiller til at dække alle de numre i mønsteret råber så højt lungerne kan “Bingo!”. At spille online bingo gratis er det samme som at spille landbaserede bingo, den vigtigste forskel er, at det bliver spillet på internettet.

Forskelle mellem landbaserede Bingo og Online Bingo

Den væsentligste forskel mellem landbaserede bingohaller og online bingohaller er at brugen af ​​en tilfældigt tal generator (RNG) i stedet for tilfældige bolde – dette sikrer i højere grad at der ikke snydes i selve udtrækningen af numre. Den anden grundlæggende forskel er, at alt, hvad der foregår i en landbaseret bingohal, som de sociale aspekter og den, der ringer, der kalder ud numrene på de tilfældigt udvalgte bolde, foregår i en virtuel verden. Et af kendetegnene ved online bingohaller er chatrum. disse tillader spillere at socialisere mens der spille bingo online – altså kan man snakke med hinanden i løbet af et spil, samt før og efter bingospillene.

Online Bingo Chatrum

En af de største attraktioner for mange bingospillere er det sociale aspekt når man spiller bingo, dette gør sig både gældende for bingo i landbaserede bingo haller samt når man spiller bingo online på diverse hjemmesider på internettet. Alle online bingo haller tillader chatrooms for deres spillere, her kan spillerne chatte om spillet og andre emner, der interesserer dem. Nytilkomne kan bruge chat rooms som en værdifuld ressource til at stille spørgsmål om, hvordan spillet spilles, og mere specifikke spørgsmål vedrørende det konkrete bingo websted, de anvender samt spørgsmål til at bruge de rigtige chattermer når der spilles bingo.

Nyankomne på chatrum skal ikke føle sig overvældet, når de ser en lang række forkortelser, der anvendes som en del af chats. Det vil ikke tage lang tid at lære dem og deltage i løjerne. Mange af forkortelserne der anvendes er forkortelser der generelt anvendes i online chat rooms på tværs af internettet. Dette tillader at spillerer kan sige, hvad de ønsker at sige hurtigere end hvis alt skulle skrives helt ud. I disse online bingo chat rooms bruges meget af det regelmæssige chatroom sprog samt nogle mere specifikke bingotermer, men igen disse læres hurtigt.

Online Bingonetværk

Spillere, der har indgået i forskellige bingonetværk på tværs af forskellige bingo websites spiller ofte mod hinanden, og chatter med hinanden, hvilket er med til at bidrage til det sociale aspekt og gøre oplevelsen endnu bedre for spillerne. Når man spiller bingo i et bingonetværk vil man ligeledes spille om en større bingopengepulje. Der vil også være flere spillere i online-chats der er tilgængelige til at chatte med.

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Tabel – Normal”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:”Calibri”,”sans-serif”; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:”Times New Roman”; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}