Spændende bingo præmier

Date Added: september 19, 2008

Author: Letsbingo

Letsbingo er et innovativ online bingo sted, hvis mål er at skabe den ultimative online bingo side, som hele tiden mærker efter hvad dine ønsker og krav er til en optimal online bingo side. Det gælder både pengepræmier, gevinster, konkurrencer, chatroom. Kort sagt alt hvad der rør sig online bingo siden forsøger vi hele tiden af tilpasse dine ønsker. Derfor er du og dine ønsker i centrum, når det gælder udviklingen af Letsbingo.dk.
Letsbingo adskiller sig på den måde fra andre online bingo steder, idet du i høj grad er med til at påvirke hvilke online bingo aktiviteter der skal være på Letsbingo.dk Du får bl.a. en unik mulighed for at have indflydelse på hvilke præmier, gevinster du kunne tænke dig skal være med i månedspræmien hos Letsbingo.dk.
Vi har i det hele taget mange ideer på skrivebordet, der er under udvikling, som gør at du i endnu større grad kan være med til at skabe den ultimative online bingo hal. Du skaber altså Letsbingo.
I denne måned tilbyder online bingo – Letsbingo et kro-ophold for 2 personer. Letsbingo invitere dig altså på et dejligt kro-ophold i Danmark. Vinderen er den som har vundet flest online bingo spil.