Professionel hjælp til festen?

Date Added: juni 30, 2009

Author: Martin

?

Normal 0 21 false false false DA X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabel – Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-qformat:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:11.0pt;
font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Nyt full-service eventbureau som tilbyder alt indenfor firmaevents og firmafester. Virksomheden Qakk, hjælper hver dag virksomheder og private med at få en succesfuld afvikling af alle typer events

Qakk events og entertainments er et nyt full-service eventbureau de tilbyder praktisk talt alt indenfor firmaevents og firmafest. Qakk hjælper virksomheder og private med at få en successfuld afvikling af arrangementer i flotte omgivelser og hvor alting bare klapper.. Det gælder uanset om det er en julefrokost som skal afledes eller en stor firmafest.

Virksomheden har erfaringen og ekspertisen til at implementere og realisere enkeltstående events, firmafester, julefrokost m.v. med større eller mindre produktioner. For virksomheder som ønsker at give deres medarbejdere eller kunder lidt ekstra.

Det kunne os bare være at konfirmationen skal være lidt speciel. Qakk har udviklet en række unikke koncepter i forbindelse med julefrokoster og firmafester, som ofte bruges af mange virksomheder. Det er dog også muligt at få Qakk til at skabe helt nye koncepter indenfor virksomhedens behov og økonomiske rammer.

Det nye eventbureau er i stand til at håndtere alt lige fra mindre julefrokoster og firmafester til de enorme events som engang i mellem afholdes af store danske virksomheder.