Drenge Legetøj

Date Added: januar 10, 2010

Author: CreaKids.dk

Mange forældre med både piger og drenge kender til problemet: udvalget af legetøj til piger er enormt - men til drenge skal der virkelig ledes længe, før den helt rigtige gave findes. CreaKids.dk har her samlet gode ideer.

Drøn på – Guitaren til Børn
Den første guitar, trommer med drøn i, xylofoner der kan slås på, klaverer hvor skalaen kan udforskes. Ja det er rigtig godt med musiklegetøj til de små og helt store drenge.

Værktøj til Børn – Drenges første Gadgets
Hamre, save, skabe ting i træ er et hit! På ønskeliste værktøj til drenge står der værktøjskasser, værktøjssæt og værktøjsbænke.

Tegne og Male ting med fart på
Nej der er rigtigt! At side helt stille og tegne prinsesser i større mængder interesserer de færreste drenge. Men til gengæld vil de gerne lære at tegne små nuttede monstre, dejlige ildsprudende drager og pirater med det rette udstyr (NB pigerne snupper ind imellem også en sej pirat når de er trætte af at tegne prinsesser).

Udforsk Verden
Eksperimenter med verden: konstruer bygninger, skibe og dyr. Undersøg små ting i mikroskop. Sæt drage op. Kig i kikkerten efter den! Lær magiske tricks eller lad detektiven på mystisk vis finde den.

Splish Splash
Alle børn elsker skægt badelegetøj og at lege i badet med badedyr, der kan sprøjte vand på mors og fars næse.

Pirater for en dag
Pirat Udklædning med hele udstyret: træben, klap for øjet, sværd, piratskib, pirat flag og så er der sat sejl!

Her var lidt ideer. Find flere på CreaKids.dk. klik her >> Legetøj til Drenge