Julegaveshopping – nemt og billigt hos Milledille.dk

Date Added: november 20, 2009

Author: Louise Berg

Vil du undgå travle julehandler, så bestil dine gaver i ro og mag hos Milledille.dk

Spar 20%
Frem til 1. december tilbyder vi alle vores kunder 20% på alt tøjet, legetøjet og babyudstyr. Det eneste du skal gøre er at skrive “juletilbud” i bemærkningsfeltet efter du har indtastet dine data, så trækker vi manuelt 20% på alt det tøj og babyudstyr, du køber. Tilbuddet gælder alle ikke-nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatter.

Og varerne byttes naturligvis helt frem til 4. januar 2010.

Vi pakker gerne dine gaver ind
Når du har bestilt dine varer, kan du, efter du er gået til indkøbskurven og skrevet dine data ind, vælge gaveindpakning. Vi har meget flot indpakningspapir og tilpasser naturligvis altid til, om gaven er til en dreng eller pige, stor eller lille eller en voksen.

Send gaven direkte til modtageren
Du har muligheden for at købe en gave til en, som du har kær, og vi vil sørge for, at gaven bliver sendt til den rette modtager. Du kan vælge, om pakken skal være pakket ind i, og du kan skrive en personlig hilsen, som vi vedlægger gaven. Fakturaen bliver naturligvis kun sendt til dig pr. mail. Det eneste du skal huske er, at skrive leveringsadressen under bemærkninger, så sender vi pakken af sted til en, som du har kær.

Vores udvalg
Vi har et stort udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Julegave-bestselleren er vores radio flyer cykler, vores Elefanten Elmer udvalg, vores kagefade og grøntsagsfade/frugtfade til de mere sunde :-) Til de små er vores bestsellere helt klart det øko-tek mærket og økologiske legetøj fra Franck og Fischer. Sengetøj og babytæpperne er også altid et hit til jul.

Idéer til kalendergaver/adventsgaver er samlet her, hvor alle varerne koster under 100 kr.

Vi har også et udvalg af børnetøj, som børnene kan have på til jul og julepynt mm.

Du har også mulighed for at købe et gavekort til vores butik.

Tidsfrister
Herunder ser du tidsfrister for bestilling af varer, som skal være leveret før den 24. december 2009. Ordren skal være afgivet før kl. 12 på den angivne dag. Skriv gerne “julegave” under bemærkninger, så lægger vi en byttesedlen i gaven. Julegaver byttes frem til og med den 4. januar 2010.

Danmark: 21. december
Norge: 15. december
Sverige: 15. december
Finland: 15. december
England: 15. december

Post Danmark omdeler breve og pakker til og med den 23. december.