Slut med plastik legetøj til ungerne – ind med økologien!

Date Added: november 2, 2009

Author: karen lykke

Så ret blikket mod internettet. Her finder du CREAKIDS. De fører én række af de bedste kvalitets mærker i hele verden – og flere af de hotteste mærker importeres direkte af CREAKIDS, som derved sikrer gode priser til kunderne.

Så her finder du økologisk legetøj fra hotte Doudou et Companie og Anne-Claire Petit. Du finder også nye mærker inden for børnelegetøj så som Calafant, der er specialiseret i flotte byggesæt: piratskibe, borge, flyvere og dukkehuse med mere. Eller hvad med selv at trykke trendy julekort sammen med ungerne?

CREAKIDS importerer stempler med de flotteste motiver fra Aladine, et traditionelt fransk firma aldrig før set i Danmark. Og til de større børn er der hollandske Kidsonroofs TOTEM 3D konstruktioner, som har vundet priser i Times Magasins Green top 100 brands worldwide. Og selvfølgelig finder du også nogle af verdens mest hæder kronende kvalitets mærker indenfor legetøj: Vilac, Djeco, Le Toy Van og Janod for at nævne nogle.

CREAKIDS online webshop er baseret i Danmark, men leverer til hele verden til meget lavere fragtpriser end private selv kan opnå. Så nu er der ikke længere undskyldninger, for at købe plastik legetøj til børnene – hverken i Hobro eller New York!

Crea Kids, creakids.dk