Vælg den rigtige børnecykel – Cykler til børn

Date Added: februar 3, 2009

Author: Dennis Drejer

Når forældre er på udkig efter cykler til deres børn er de ofte ikke opmærksomme på hvad barnet faktisk ønsker sig. Mange forældre går først og fremmest efter udseenet, som deres børn også ville gøre.

Men her stopper samspillet også. Forældre er ikke særlig opmærksomme på børnenes største behov – At være som alle andre.

Cykel Partner gjort til sin store passion, at sørge for at både barn og voksen bliver tilfreds med valget af cykel til barnet.

Derfor er udvalget af børnecykler hos Cykel Partner nøje udvalgt, så der kun er cykler som er designet til børn og som naturlivis har store krav om funktionalitet og holdbarhed – På lige fod med voksencykler.

Børnecykler udvikler børn på mange forskellige måder. Deres motorik og indlæringsevne bliver lyn hurtigt styrket, samt de over længere tid kommer til at holde af motion og vil derfor med stor sandsynlighed vælge cyklen frem for bilen når de bliver ældre.

Derfor mener Cykel Partner at en barnecykel er en god investering i sit barns liv.

Cykelpartner.dk har billige børnecykler i 12", 16" og 18", hvilket svarer til fra 2-7 år. Er man 8 eller over skal man have en juniorcykel og ikke en børnecykel.