Tøj til buttede og overvægtige børn

Date Added: januar 20, 2010

Author: Plus-Kids ApS

Overvægtige børn må dagligt slås med lavt selvværd og kammeraternes mobning. Den danske webshop, www.plus-kids.dk forhandler udelukkende tøj til de overvægtige børn.

Vi ser dem oftere og oftere i gadebilledet. De overvægtige børn i deres lidt kiksede, løstsiddende og uflatterende tøj. Med bukser der slasker i benene, store t-shirts og sweatshirts i de forkerte farver og modeller, der i mange tilfælde er designet til voksne kroppe. Sjældent tøj der passer til barnets alder og ligner det, de andre børn går med.

En lille ting som nyt tøj – der faktisk passer – kan være med til at øge børnenes selvværd og glæde.

Men tøjbranchen vender i stort omfang det blinde øje til. Selvom mindst hver syvende barn i dag er overvægtigt eller buttet og har store, store problemer med at finde tøj, der passer og ligner kammeraternes.

www.plus-kids.dk, gør op med den myte, at tøj til overvægtige børn ikke kan være smart og følge modens trends. Tværtimod er det muligt for også buttede og overvægtige børn at klæde sig i modetøj, der matcher deres alder og ligner, det kammeraterne går med. Tøjet har bare lige har de ekstra centimer i taljen, der gør at pasformen er ordentlig.

Plus-Kids forhandler dansk produceret tøj med mærkerne X-Girlz, X-Boyz, Claire Plus og SMS, samt fra det tyske firma Lemmi Fashion. Og kunderne er begejstrede for endelig at have fundet et sted med et udvalg, der ligner det de andre børn er vant til.