Billige designer solbriller

Date Added: juni 4, 2009

Author: kim hansen

Som vi alle ved er nettet fyldt med webshops der sælger solbriller. De normale webshops lagerfører stortset intet og har dermed en lang leveringstid. Og så er priserne stortset de samme.
Jeg har efter længere tids søgen fundet en webshop som skiller sig markant ud.
Jeg har normalt selv handlet ved de gænge sider, men besluttede mig i år for at undersøge nettet helt til bunds for jeg mente at solbriller måtte kunne købes billigere. Og det kan de!!!
Jeg havde fået foreslået www.customfit.eu af min veninde sidste år, men af en eller anden grund tjekkede jeg ik engang siden. Det var dumt! For i min søgen i år stødte jeg pludselig på siden ved en tilfældighed og her er der virkelig noget unikt som andre kan lære af.
For det første lagerfører de alle varerne og det gjorde at jeg 20 timer efter en bestilling, modtog mine nye lækre Tom Ford Christoffer solbriller. Ja selvom firmaet holder til i Tyskland så havde jeg min pakke så hurtigt.
For det andet er deres priser helt fantastiske. Godt nok er nogle af modellerne 1-2 år gamle men det er de samme som konkurrenterne også sælger. Og besparelsen er 50-60% i forhold til disse konkurrenter. Så det er helt klart noget der er værd at overveje.
For det tredje, og for at vende tilbage til det, så er deres leveringshastighed virkelig overraskende. Som sagt tog det kun 20 timer for mig at modtage min pakke. De sender med UPS, måtte lige tjekke siden for kunne ik huske firmaets navn, og de leverer virkelig hurtigt. Det er samme leveringshastighed som PostDanmark ofte har på danske shops. Men dette er en udenlandsk, så jeg er imponeret.
Jeg vil blot råde andre til at tjekke nettet grundigt igennem inden de handler for der er virkelig mange penge at spare, hvis man bare kigger de rette steder.