Skal man købe solbriller online?

Date Added: november 13, 2009

Author: morten

Køb online?

Søger du et par mærke / designer solbriller, så bør du helt klart overveje, om det ikke er vær at købe dem online på internettet. Der er enormt store beløb at spare, ved især at købe dem i udlandet, da de danske optikere har skruet priserne unaturligt højt op. Men det kan godt være noget af en jungle, hvor der er mange faldgrupper, se derfor anbefales at du gør følgende.

Du findes først den model du måtte ønske. F.eks Mont Blanc MB185/S F80 solbriller. Det første (MB185/S) er model nummeret og det andet (F80) erfarvekoden. Begge ting står altid printet på stellet, så hold øje med dette hos optikeren.
Når du har fundet modellen er Google dit næste redsab. Du søger efter modellen inkl. farvekoden på Google. Der vil nu dukke en del sider, som sælger den omtalte model, og nu begynder det hårde arbejde!

Du gennemgår de enkelte sider, og tjekker prisen, leveringstiden samt forsendelsesomkostningerne, og finder måske 2-3 brugbare webshops. Men hvilken af disse shops skal du så vælge?
Igen bruger du Google, og denne gang Googler du de enkelte webshops for at se deres anbefalinger eller om der evt. måtte være advarsler. Trustpilot.dk er også en side, der kan anvendes, men vær opmærksom på at Trustpilot kun er vejledende, og man derfor ikke kan stole blindt på de viste data.
Når du derefter har fundet den mest troværdige shop, kan du trygt bestille dit nye par solbriller, og vente på postbuddet!

Der findes utroligt mange mærker indenfor solbriller, så du bør ikke altid kun fokusere på en model, men tjekke flere mærker ud. Evt se sortimentet for det kunne være at dine drømme solbriller er gemt imellem. Blandt de mest attraktive mærker på markedet er Gucci, Dior, Diesel, Hugo Boss, Tom Ford, Marc Jacobs, YSL, Prada, Louis Vuitton, Roberto Cavalli, Mont Blanc, Bikkembergs mm.