Solbrille moden anno 2010

Date Added: juli 24, 2010

Author: morten

2010 blev året, hvor nogle klassiske modeller holdt stand, mens andre etablerede mærker fik udbygget deres kollektioner med spændende modeller.

Raybans Aviator og Wayfarer var endnu engang blandt de hotte modeller. Selvom modellerne toppede i 2009, så var efterspørgslen stadig stor i år. Dog var hypen meget mindre, men mange havde gemt deres køb fra sidste år, og der var således mange, som havde de to klassikere på i bybilledet.

Et af de mere etablerede mærker kom med en spændende kollektion. Der er selvfølgelig tale om Tom Ford Solbriller. Selvom det er svært at følge op på bestsellere som Whitney og Jennifer, så indeholder 2010 kollektioner alligevel nogle spændende modeller.
Især modellen Nico er værd at holde øje med, da den tegner til at blive en ny bestseller. Dertil kommer modellerne Pablo, Brigitte og Clothilde.

Franske Marc Jacobs kom også med nyt i 2010. Marc Jacobs solbriller har altid været kendt for det kreative design, samt de atypiske farver. Selvom det er linjen Marc by Marc jacobs, som har vist de mest spændende takter, så er det stadigvæk solbriller fra MJ.
Prisniveauet er sænket lidt, men design og kvalitet er stadigvæk i top!

2010 tegner til at blive Carreras år. Carrera solbriller er populære, som aldrig før, og det er især retro linjen, som har skabt mode!
Alt lige fra Hollywood stjerner til danskerne på gaden har taget modellerne til sig.
Så hvad Rayban var i 2008 og 2009, ja det bliver Carrera i 2010. Der er ingen tvivl om, at Carrera bliver årets bestseller mærke!!!