ERP og CRM

Date Added: november 16, 2010

Author: morten pedersen

Et spørgsmål man ofte ser på nettet hos nystartede eller små virksomheder, er hvilket valg de skal foretage sig, når det kommer til ERP eller CRM software.

Og det er også et rigtigt godt spørgsmål.

Der findes enormt meget ERP software, man kan købe eller anskaffe sig, og det kan være en jungle at finde rundt i. Der er lige fra små webbaserede systemer til en månedtlig licenspris, til store komplekse ERP systemer, man selv skal installere, drifte, konfigurere og udvikle på.

SAP er et sådan uhyre komplekst (og dyrt) system, mens Dynamics Nav ligger lidt i midten.

Verdens bedste ERP software

Men vidste du, at Evaluation Matrix har spurgt mere end 4.000 ERP eksperter, og spurgt dem på en række kriterier, hvilket ERP system der er bedst? Og at det hverken var SAP eller Dynamics Navision, der vandt?

Nej, det var faktisk det aldeles gratis OpenERP, som i alle kategorier (pånær markedsudbredelse), blev kåret til bedst.

OpenERP er et komplekst system, som kan klare alle funktioner, og som har mere end 5.000 moduler, man frit kan installere. Det kommer med et komplet CRM system indbygget, og kan let integreres til andre systemer eller webshops som Magento og andre.

Men har man hverken tid, ressourcer eller kompetencer til selv at installere og vedligeholde en OpenERP installation, kan man vælge enten at outsource opgaven til en kompetent ERP leverandør, eller vælge OpenERP Online, som er drevet af firmaet bag. Her kan du få en online udgave af systemet, så du ikke selv skal tænke på driften.