Gør det med strøm og bliv meget sundere

Date Added: juli 1, 2013

Author: Lars

Mange håber på bølgen af dem som ryger e-cigaret og det er med til at øge sundheden, for PT har man ikke kunne bevise de er usundere end ellers. Ideen med at gøre det, er også at det slet ikke lugter så meget som ellers og det smager af andet end tobak. Faktisk kan man få det til at smage af lige det man vil, om det så er cola ellers appelsin.

Når der er forsket mere i det, så finder man ud af om det er sundere eller ej, fordi nu ved man det ikke med sikkerhed. De fleste offentlige bygninger må man ikke ryge e-cigaret fordi de vil ikke risikere at udsætte deres personale, for noget de ikke er sikker på er sundt eller ej. Dog har forskerne ikke travlt med at finde ud af det og der sker ikke de store på det område. Jo mere fokus der kommer på det, jo hurtigere vil der også sættes gang i noget mere forskning inden for det felt. Der trænger virkelig til man finder hoved og hale i det, så man ved om det er farligt eller ikke er farligt.

En del arbejdspladser må man heller ikke ryge dem indenfor, da det ligestilles med almindelig rygning. Mange debattere om det, om det nu skal være tilladt om man må overhoved købe dem, men at der skulle komme et forbud mod dem, er nok meget tvivlsomt. Alligevel er e-cigaret blevet uhørt populær og der sælges massere af dem, både i butikker og på nettet. De senere år er der åbnet en masse nye butikker der kun sælger det over det meste af landet. På nettet er der også åbnet en masse nye steder, der sælger dem og alle de smage der til.

?