LED Projektør

Date Added: september 23, 2014

Author: LED-manden.dk

?

En led projektør er en stærk arbejdslampe, som giver et ekstra stærkt lys. Den har en led pære, som er den mest brugte pære på markedet. ”Led pære” betyder ”light-emitting diode” på engelsk. Dioden i pæren omsætter elektrisk energi til et smalt bølgelængdeinterval af infrarødt, synligt eller ultraviolet lys. Dette gør dens lys super stærkt og effektivt. Den kraftige diode i en led projektør lyser ekstra højt op, så du ikke overser noget i dit arbejde. Med en led projektør vil du derfor aldrig skulle anstrenge dine øjne, når du arbejder. I modsætning til en halogen projektør, kører en led projektør på ganske få watt. Det betyder blandt andet at lysdioden i led projektøren giver et naturligt lys, så du ikke vil blive generet af den voldsomme oplysning. Det betyder også, at den ikke bliver varm, på trods af dens kraftige led pærer. Dette gør den sikker og nem at anvende. Desuden kan dens led pære holde i 40.000-60.000 timer.

Få en alsidig arbejdslampe i en led projektør


En led projektør er én af de mest effektive arbejdslamper, som produceres. Den har et skarpt lys, som kan lyse alle detaljer op. En led projektør er egnet til både inde- og udearbejde. Som en indendørs arbejdslampe er den optimal til tegneopgaver og andet arbejde, som kræver ekstra godt lys. Desuden er det en absolut nødvendighed, hvis du skal tage professionelle fotografier indendørs.


Ligeledes kan den bruges til filmoptagelser. Bruger du den derimod udendørs, er den optimal til gør-det-selv arbejde. Skal du, for eksempel, male en væg eller reparere en bil, har du brug for en lampe med et skarpt lys, så du kan få alle detaljer med. En led projektør gør ganske enkelt dit arbejde lidt nemmere, og skåner dine øjne mod de unødvendige anstrengelser, som dårligt lys kan forårsage.