Live Scenen

Date Added: marts 23, 2015

Author: Claus

Gør lidt ekstra ud af din næste fødselsdag med en sjov aktivitet for dig og vennerne, veninderne, familien eller andre, som du gerne vil have en sjov oplevelse sammen med, og udfordrer deres evner som band på live scenen. På live scenen konkurrer i nemlig imod hinanden i to hold på en rigtig scene i hver sin sang, og får begge sange, efter de er blevet redigeret og mixet, med hjem på en CD, så de kan høres igen senere, eller bare være et sjovt minde.

Live scenen varer cirka 45 minutter, og foregår i et rigtigt lydstudie med professionelt lyd, lys og sceneudstyr, hvor der er over 10.000 at vælge imellem, og derfor vil der helt sikkert være noget, som begge hold vil synes om. Selve aktiviteten live scenen starter ud med, at det første hold instrueres af en erfaren producer og musiker, herefter holdes der generalprøve, inden det første band går igang med selve koncerten, så alle på holdet er med på, hvad der skal ske, og derfor virkelig kan give den gas til selve koncerten, der afholdes lige efter. Når det første hold er færdige med deres koncert, bliver det næste hold på samme vis instrueret i deres sang, og afholder en generalprøve, inden deres koncert begynder. Når begge koncerter er blevet indspillet, bliver begge holds koncerter redigeret og mixet direkte i lydstudiet, inden sangene tilsidst lægges ned på en CD.

Men hvad får man ud af en aktivitet som live scenen? Udover en CD med begge holds resultater på og en uforglemmelig oplevelse, giver live scenen også en mulighed for at udleve sin drøm om at stå på en rigtig scene og give den gas ligesom en professionel musiker. Live scenen giver deruover mulighed for at involvere alle deltagere på begge hold, og derfor vil stort set alle få en sjov oplevelse ud af denne anderledes aktivitet, der yderligere udfordrer deltagernes musikalske evner og selvfremstilling. Og da selve live scenen som aktivitet kun varer 45 minutter, giver det også mulighed for at kombinere med andre aktiviteter, hvis man eksempelvis gerne vil holde sin fødselsdag på en anderledes måde end blot den traditionelle fest. CD’en med live scenen koncerterne på kan også bruges som en del af et sjovt indslag til fødselsdagsfestens underholdning senere på aftenen.

Hvis du derfor gerne vil prøve noget anderledes, der gør lidt ekstra ud af din næste fødselsdag, så vil live scenen helt sikkert være en sjov oplevelse sammen med vennerne og/eller veninderne, der kan snakkes om længe efter.

Se mere på: Live Scenen