Alt til festen

Date Added: september 15, 2014

Author: Claus

Mange fødselsdage efter ofte opbygget efter den samme skabelon og underholdning. Vil du derimod prøve en sjov, underholdende og anderledes fødselsdagsfest? Har du brug for alt til festen? – Så har Fødselsdagsfest.com alt til festen og måske arrangementet for dig!

Fødselsdagsportalen, Fødselsdagsfest.com, er en af Danmarks førende fødselsdagsportaler. Portalen tilbyder alt til festen, og en lang række aktiviteter som er både sjove, underholdende og anderledes i forbindelse med afholdelsen af en fødselsdagsfest. På hjemmesiden kan der også findes mange gode råd og idéer til hvordan man kan gøre alt til festen endnu bedre. Der findes bl.a. en masse inspiration til hvordan man kan sammensætte en fødselsdagsinvitation, samt sjove lege og underholdning som passer til denne type arrangementer. Fødselsdagsfest.com samarbejder med en række samarbejdspartnere som sammen kan sammensætte den bedst mulige fødselsdagsfest ud fra kundens kriterier. Rækken af alt til festen og underholdende aktiviteter spænder bl.a. over forskellige sang og danse aktiviteter som er sjove og anderledes til fødselsdagsfester. En fødselsdagsfest kan også afholdes på andre adresser, hvor der hertil kan lejes alt til festen af udstyr. Der tilbydes alt til festen i form af lyd, lys, party pole, og mobildiskotek, som er af højeste professionelle kvalitet.

Et af de mest populære aktiviteter til fødselsdage som findes hos Fødselsdagsfest.com er eventet Rock-Amok. Denne aktivitet giver deltagerne mulighed for at fyrer den af på diverse instrumenter, herunder trommer, diverse percussions instrumenter m.m. til et musik nummer som udvælges på forhånd. Selve indspilningen af musik nummeret finder sted i et top professionelt lydstudie, som er et af de mest eksklusive i Københavnsområdet og vil med sikkerhed kunne bidrage til et brag af en fest. Produceren har mere end 10 års erfaring fra musikbranchen og har bl.a. samarbejdet med flere kendte danske kunstnere såsom, Kristoffer August, Tina Dickow og Ida Björg. Selve Rock Amok aktiviteten foregår på den måde at man under vejledning fra produceren får nogle enkle rytmeøvelser for at styrke samspillet bland gæsterne. Efterfølgende får deltagerne et instrument hver, som indspilles i lydstudiet. Alle deltagere får mulighed for at synge, og fødselsdagsbarnet kan f.eks. synge solo, hvis dette ønskes. Afslutningsvis vil det indspillede nummer blive mixet, masteret og finpudset af produceren. Aktivitetens deltagere får selvfølgelig lov til at lytte med under hele processen. Når nummeret er færdigt indspillet, får deltagerne det færdig indspillede nummer med på CD så det kan høres igen, og igen. Rock-amok er meget populært og har typisk blevet brugt i forbindelse med børnefødselsdage, teambuilding, polterabends, men specielt i forbindelse med fødselsdagsfester har aktiviteten været utroligt populært og underholdende.

Står man om mangler idéer og alt til festen er Fødselsdagsfest.com er en glimrende portal til at finde inspiration og aktiviteter til en fødselsdagsfest.

?

Besøg portalen på alt til festen