Det er om sommeren du skal tænke på vinteren

Date Added: marts 20, 2016

Author: Rasmus

Det betyder også, at der ikke er så mange der tænker på isolering og energioptimering i øjeblikket, da det ikke længere er mange minusgrader om natten og helt iskoldt om morgen. Det er også nu, man så småt kan gøre status over vinteren og hvad den har kostet i energi.

Hvis dit hus er godt isoleret og dine varmekilde ikke er alt for dyr, er der ikke noget er være bekymret for, og fyrer du med olie eller lignende ved du naturligvis allerede hvad vinteren har kostet dig i kroner.

En ting er helt sikkert, hvis dit hus ikke allerede er isoleret og energioptimeret, så er det nu du skal igang med at forberede dig på næste vinter, for der er en god sandsynlighed for at den bliver koldere. Det sker i hvert fald ofte, at en mild vinter bliver afløst af en koldere, og hvis det er tilfældet så bliver den næste meget kold.

Så selvom du nok ikke har lyst til at tænke på at det bliver koldt igen, så kan du med stor fordel begynde at gøre det. Alliér dig med et firma der ved noget om energioptimeiring og overvej at gør det til et sommerprojekt. Du får i hvert fald ikke noget ud af at udskyde dette, da det kun bider dig i halen igen næste år.