BilligCD.dk en dansk hjemmeside med film og musik

Date Added: juni 30, 2010

Author: peter larsen

BilligCD.dk er en dansk hjemmeside som sælger underholdning til hele familien Danmark. Der er et stort udvalg på Musik CD, film og musik DVD og Blu-ray, samt spil til Wii, NDS, PS3, Xbox og PC. Alt sammen til gode lave hverdagspriser. Der er også masser af skiftende tilbud på CD, DVD og Blu-ray.

Der er lagt vægt på et stort udvalg indenfor Dansk musik, Film og TV serier. Når du bestiller på BilligCD.dk vil du modtage en dansk presning både på musik og DVD, dvs der er dansk tale eller danske undertekster – og langt de fleste spil har dansk manual.

Det betyder også at du kan være sikker på at den vare du modtager passer til danske afspilningsmaskiner og fladskærme, så du risikerer ikke at stå med en disc der ikke virker.

Vi sender hurtigt og billigt- f.eks koster det kun fra kr. 18.50 at få sendt en almindelig CD eller DVD som brev. Portoberegningsmodulet kalkulerer altid din faktiske forsendelsesomkostning.

Vi har gjort meget ud af at navigationen på siden er nem at gå til, så du kan handle hurtigt. Tjek evt. vores kundeanmeldelser pÃ¥ Trustplot her:

http://www.trustpilot.dk/review/www.billigcd.dk

Og hvis du er mere til download, tilbyder billigCD.dk mere end 3.000.000 downloads af musik, film og lydbøger.

Hjemmesiden er dansk og godkendt af e-handelsfonden, og har derfor e-handelsmærket. Begge dele er med til at øge sikkerheden og garantere tryg nethandel overfor forbrugeren

.