Skal man købe solbriller online?

Date Added: november 15, 2009

Author: thomas

Bør man Købe solbriller online?

Vil du gerne have et par nye designer solbriller, så er det helt klart værd at overveje, om du ike skal købe dem online ved en webshop.
Der er meget store penge at spare, ved at købe dem i en udlandsk webshop. Det er noget af en jungle at finde rundt i, og derfor anbefales det at du gør følgende:

Først finde de den model du ønsker at købe. Vi laver et eksempel og det kunne f.eks være Tom Ford FT0062 – STEPHANIE B5.
Tom Ford er mærket
FT0062 – STEPHANIE er modellen
B5 er farvekoden

Alle disse informationer står printet på indersiden af stellet, så efter dette når du er hos optikeren.

Næste skridt er at du søger efter modellen inkl. farvekoden på Google. Du vil nu finde en masse sider eller webshops, som sælger den omtalte model. Du gennemgår de enkelte sider, og tjekker prisen, leveringstiden samt forsendelsesomkostningerne, og finder måske 2-3 interessante webshops.
Men hvilken af disse webshops skal du så vælge?

Igen bruger du Google, og denne gang Googler du de enkelte shops for at se, om der måske er anbefalinger fra tidligere kunder eller om der evt. måtte være advarsler angående firmaet.

Trustpilot.dk er også en side, der kan anvendes, men vær opmærksom på at Trustpilot kun er vejledende, og man derfor ikke kan stole blindt på de viste data. Der findes nemlig mange falske anmeldelser på sider, som Trustpilot og lignendde.
Når du derefter har fundet den mest troværdige shop, med den bedste pris og en fair leveringstid, kan du nemt og sikkert bestille dit nye par solbriller, og vente på postbuddet!

Så er det bare at komme igang inden sommeren er ovre!