Bekæmp skæl og kløende hovedbund.

Date Added: juli 6, 2008

Author: Erik Præcius

Mange mennesker tror fejlagtigt, at skæl skyldes, at hovedbunden er for tør. Derfor undlader de at vaske deres hår, fordi de er bange for, at shampoo skal udtørre hovedbunden yderligere. Skæl opstår, når hårbundens hudceller vokser hurtigere end normalt. Alle de overskydende hudceller bliver så afstødt fra huden og falder af – dette ses som skæl. Skældannelse kan skyldes psoriasis, men i de allerfleste tilfælde skyldes det en meget mild form for skællende eksem (seboroisk dermatit). Langt de fleste mennesker har oplevet at have skæl i kortere eller længere perioder og kun en del af disse får andre symptomer på skællende eksem.
Skæl af denne type opstår ligesom skællende eksem på grund af svampen Pityrosporum Ovale (også kaldet M. Furfur) som alle mennesker har på huden. Hos nogle mennesker har svampen bedre betingelser og de vil derfor lettere udvikle skæl og eksem. Børne-arp skyldes også denne svamp.

Dine skæl-problemer kan effektivt bekæmpes med NECCIN 3-shampoo der er et professionelt hårpleje-produkt udviklet i samarbejde med Svensk Astma & AllergiForbund. Shampooen er mild og skabt til dig der har kløende hovedbund eller skæl-problemer. Neccin 3 der forhandles af www.smarthair.dk behandler skæl og eliminerer tørheden i håret. Den aktive komponent i shampooen, forhindrer nedbrydningen af sebum i genererende stoffer, som fremkalder afskalning, ved at reducere antallet af de bakterier, der reagerer på sebum. Svampevækst forhindres, og kombineret med en enestående overfladeaktiv blanding genopretter den balancen i hovedbundens naturlige bakterieflora.Kan anvendes dagligt.