Aloe Vera Produkter fra LR

Date Added: marts 5, 2009

Author: Kasper Hvid Voldstedlund

Aloe Vera må ikke sælges for at være medicin, men som et naturligt kosttilskud, så man herefter eventuelt kan undgå medicin. Aloe Vera er et naturligt hudplejeprodukt til udvortes og indvortes brug.

Aloe Vera planten kaldes også ørkenliljen. Der findes 300 forskellige arter af aloe vera planten, men den plante der har den bedste virkning på den menneskelige organisme er Aloe Vera Barbadensis Miller planten. Ekstrakten fra denne plante indeholder ca. 200 rent biologiske indholdsstoffer, herunder enzymer, vitaminer, mineraler, bioflavonioder og essentielle aminosyrer.

Den berømte læge Hippokrates har følgende kloge sætning: “Lægen hjælper, men naturen helbreder”.

Aloe vera gelen indeholder et stof der hedder Acemannan (sukkerstof), hvilket er et stof man naturligt har i kroppen, men som falder efter puberteten. Dette stof kan man herefter indtage som tilskud i Aloe Vera Gel. Stoffet lagres i cellemembranerne i hele kroppen, sørger for smørelse af led for at undgå led- og gigtsmerter, stoffet går i fordøjelseskanalen og gennem hele tarmsystemer, hvorved mavesår, diarré m.v. undgås, det optages i vores fordøjelsesorganer, hvorfra allergien stammer. Vores immunforsvar, hvoraf 80% ligger i vores tarmsystem, bliver styrket, hvilket gør at vi er mere modstandsdygtige overfor mange sygdomme. Ved cancer kan gelen ikke helbrede, men styrke vores forsvarsceller, som er med til at hele sygdommen igen. Acemannan øger ligeledes stofskiftet. Acemannan findes også i ginseng, så gelen kan med fordel drikkes i stedet for dette.

Aloe Vera er koldpresset, idet den herved bevarer mere af den helende effekt. Gelen er unik sammensat, og kan med fordel kaldes en vitaminbombe. 100 ml. om dagen svarer til 400 gr. frugt og grønt. Aloe Vera gelen indeholder antiseptiske stoffer, som virker udrensende i kroppen.

Af sygdomme som aloe vera er godt for kan nævnes:

Mund og Hals:
Styrker gummer og tandkød.
Standser blødninger i tandkødet.
Parandontose.
Karies.
Dårlig ånde.
Stor effekt på herpes.
Tandsten.
Blæner i munden.

Hjerte- kredsløb:
(der er foretaget en undersøgelse af 5000 personer)

Mindsker åreforkalkning.
Blodtrykket normaliseres.
Bedre ilt til hjertekamrene.
Hjerterytmen normaliseres.
Udvider kapillærerne i kroppen.

Ved hjertemedicinpatienter skal gelen tages i samråd med lægen, idet medicinen disse patienter i forvejen indtager evt. skal formindskes ved indtagelse af gelen. Kan også her med fordel tages sammen med fiskeoliekapsler.

Hovedpine/Migræne:
Aloe vera drik har vist sig at have meget stor effekt på både den almindelige hovedpine vi alle engang imellem støder på, men ikke mindst også på hyppige migræneanfald. Testpersoner som har lidt af ekstreme migræneanfald i mere end 20 år, og som dagligt i alle disse år har indtaget stærk sløvende medicin for bare at kunne fungere dagen igennem, kan i dag efter indtagelse af 2 x 20 ml aloe vera gel helt undvære medicin, og er faktisk 100 % fri for migræneanfald.

Allergi/eksem:
Allergi er en meget udbredt sygdom blandt danskere. I løbet af de sidste 30 år er personer med alle mulige former for allergi steget med 2000 %!!
Dette skyldes bl.a. dårligt immunforsvar. Ved indtagelse af aloe vera forøges fedtsyrerne i maven, og derved skal der mere til for at få en allergi.

Aloe vera hjælper mod udslet ved næsten alle former for eksem. For et opnå en højere effekt kan man indtage fiskeolie i form af kapsler sammen med gelen.

Diabetes/hjertet:
Type 2 (gammelmandssukkersyge). Ud af de 5000 personer der var testpersoner med aloe vera fik 94 % normaliseret sygdommen.

Type 1. Denne form for sukkersyge er noget sværere at få bugt med, men aloe vera kan have en virkning på længere sigt.
Husk altid ved indtagelse af aloe vera at få kontrolleret sit blodsukker.

Gigt/ledbetændelse:
Aloe vera smører ledene, så man herved mindsker smerterne ved gigtsmerter, men er også utrolig god som forebyggelse. Gelen kan ikke hjælpe ved slidgigt, hvor knoglen er slidt helt væk, da den ikke kan genopbygge en slidt knogle, men kan evt. også her mindske smerterne.

Svampesygdomme:
God at indtage ved alle former for svampesygdomme. Her kan bl.a. nævnes negle-, fod- eller skedesvamp. For at bekæmpe disse sygdomme skal man drikke aloe vera og samtidig smøre med aloe vera concentraten på de udsatte områder.

HIV (aids):
HIV (a …