Ny portal vil sikre nethandel

Date Added: november 28, 2016

Author: PricePusher

Hver dag handles der for millionr af kroner online. Det er alt fra rejser til, rødvin, modetøj, mobiltelefoner og alverdens kinesiske køkkenredskaber, som man ikke anede fandtes. Tusinder og atter tusinder af gange indtastes der kortnumre, udløbsdato, kontrolcifre og godkend betaling.

I langt de fleste tilfælde sker det lige som det bør, og et par dage efter varerne er bestilt dukker de op med posten eller en fragtmand, og derfor er vi så glade for e-handel her i landet. Men en gang imellem går det også galt, og forbrugeren bliver snydt af en webshop der enten udgiver sig for at være noget andet, sælger kopivarer, eller slet ikke sender noget, når pengene først er blevet overført.

Selvom det er i et abosolut fåtal af handlerne på nettet, at der svindles, så er der noget, der er stor opmærksom omkring. For det første fordi der er noget der strider mod vores rettigheder på nettet, og ikke mindst, fordi det er noget, der i de senere år er blevet et stigende problem.

Det skyldes dels at hvor der er penge, er der også altid nogen der er interesseret i at komme til dem på den letteste måde, men det skyles i sær grad også en anden ting. Flere og flere handler online, og der bliver både købt ting af børn (eller i hvert fald unge), og ældre mennesker, der måske ikke helt har lært at gebærde sig i den store verden af online handel. Pricepusher er en ny tjeneste, der skal gøre det sikkert at handle på nettet. Her finder man nemlig kun butikker, der er emærket og derfor er til att stole på.

På PricePusher finder man primært sammenligning af mobiltelefoner uden abonnemnet, men man kan også finde meget andet inden for elektronik og mobiltelefoni. Det er nemlig et af de steder, hvor der er rigtig mange der bliver snydt..