Skagen ure – Lidt historie

Date Added: november 21, 2009

Author: Martin

Hvis du aldrig har hørt om Skagen ure, det er på tide, at du gør. Disse skjulte juveler i modeindustrien har ligget under radaren i nogen tid, men er i dag nok de mest kendte modeure i Danmark. Men i modsætning til deres dyrere kolleger, giver disse ure stil og funktionalitet, uden at sprænge dit budget. Skagen ure kan bringe din stil til det næste niveau, både på kontoret og i hjemmet.

Skagen ure blev grundlagt af Henrik og Charlotte Jorst, et ægtepar, der immigrerede til USA fra Danmark. Deres mål var at skabe en serie af ure, der var sofistikeret, funktionelle og overkommelige rent prismæssigt, så gennemsnitlige amerikanske arbejder, kunne få ure der var bygget på design principperne fra det nordlige Europa.

Siden slutningen af 1980’erne, har Skagen ure udvidet fra deres oprindelige design til at omfatte en række designlinjer: Mens særlige forhold gør sig gældende rent design og materialemæssigt, forbliver prisintervallet det samme. Næsten hvert eneste Skagen koster mellem 800-1500 kr. Dette omfatter blandt andet de ure, som er udsmykket med krystaller. Selv om det kan synes utroligt, at dette selskab har råd til at opretholde en sådan rimelige priser på trods af deres høje kvalitets materiale, er det betegnende for den stolthed og engagement Skagen ure blev stiftet under for 20 år siden.

Måske den største ros for Skagen ure er ikke kun deres funktionalitet, men også deres slidstyrke og livstidsgarantien som følger med urene.

Ligegyldigt hvordan man ser på det, så er Skagen ure en vigtig del af alle voksnes garderobe. Det er ligegyldigt, hvilken type arbejde, du udfører, hvilken type familie, du har, eller hvordan du bruger din dag. Disse ure er designet til at passe til din livsstil, uanset hvad den er. De vil forbedre din stil og tilføjer et strejf af klasse til selv de simpleste outfits, og selvfølgelig vil de hjælpe dig med at holde styr på tiden.