Smykker med Rhino desig

Date Added: december 8, 2013

Author: john denmcker

Der er mange metoder til at fremstille smykker og 3D-programmer er en af de fremgangsmåder, som giver producenterne nye muligheder. En mulighed for visuelt at skabe et smykke, der rammer præcis den stil man ønsker.

Andre vælger at benytte mere gammeldags metoder, hvor man laver dem i hånden eller via diverse perler er og sten. Har du lyst til at læse mere om smykker med Rhino design og hvad det indebærer, så læs med nedenfor.

Hvad er Rhinoceros?

Rhinoceros er kort sagt et 3D-program, man kan bruge til at designe. Det indebærer design af smykker og et godt værktøj til at skabe avancerede former og kurver. Vi mennesker er fortsat begrænset i vores evner, men med dette program kan de visuelle ideer få ny luft.

Modelleringsprogrammer er ikke for hvem som helst og kan godt kræve viden og erfaring at håndtere. Det kan derfor være nødvendigt med kurser og selv-lærte erfaringer, før du kan benytte det i praksis som producent.

På samme måde som guldsmede bliver uddannet til at fremstille smykker, skal man ligeledes dygtiggøre sig for at få fuld glæde af dette modelleringsprogram.

Ikke desto mindre kan Rhinoceros skabe fantastiske udtryk og smykker i rigtig høj designmæssig kvalitet. Har du lyst til at se mere om selve programmet, bør du se en video med det.

Et udtryk for branchens udvikling

Nu er det ikke fordi at Rhinoceros er en ny opfindelse på markedet, men det er et klart signal om smykkebranchens positive udvikling.

En udvikling der over de seneste 10 år, har medført et større udvalg, smykker i højere kvalitet og med et designmæssigt niveau der er markant bedre.

Normal.dotm 0 0 1 284 1622 Carpet ApS 13 3 1991 12.0 0 false 21 18 pkt 18 pkt 0 0 false false false

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Tabel – Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin-top:0cm;
mso-para-margin-right:0cm;
mso-para-margin-bottom:10.0pt;
mso-para-margin-left:0cm;
line-height:115%;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:12.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ascii-font-family:Calibri;
mso-ascii-theme-font:minor-latin;
mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
mso-hansi-font-family:Calibri;
mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

At man nu kan producere smykkedesigns med Rhino programmet er et nyt skridt for smykkebranchen, der hele tiden udvikler sig.