Smykker og ure i Kbh’s modeuge

Date Added: februar 7, 2011

Author: zulu

I løbet af denne uge vil nogle af skandinaviens største modedesignere fremvise deres bud på fremtidens must-haves indenfor tøj, sko, smykker, og ure.

Copenhagen Fashion Week, som er skandinaviens største modeuge, består af store designere såsom Dyrberg Kern, Munthe plus Simonsen, og Sand. Vil man derfor gerne vide, hvad de nyeste trends indenfor tøj og tilbehør består af den næste sæson, så kan det være en god ide at følge med på CPH Fashion weeks live online streaming.

En af de helt store trends i det kommende år, er iøjefaldende smykker og ure. Tøj kommer primært til at bestå af organiske, neutrale farver, samt feminine materialer. For at opveje denne døsige milde trend er det derfor nødvendigt at tilføje lidt punk via smykker.

Rå smykker i grove former af en enkelt type metal er hvordan fremtiden ser ud. Jo større et ur, des bedre, og jo tungere et smykke des mere moderne. Jernalderlooket med tykke kæder og kraftige vedhæng er ifølge Copenhagen Fashion Week hvad man skal holde øje med fra nu af.