Liliyana Natsir og Tontowi Ahmad skifter til Victor badmintonketcher

Date Added: oktober 20, 2015

Author: Jonas Petersen

Jeg har lagt mærke til, at mine helt store badminton mixdouble favoritter fremmod OL i Rio i 2016, Liliyana Natsir og Tontowi Ahmad fra Indonesien er skiftet fra Japanske Yonex til Koreanske Victor. Normalt spiller de Indoneserne med Yonex badmintonketchere, men dette makkerpar må være så store i deres hjemland/eller uden for forbundstræningen, så de selv kan bestemme hvilket brand de vil have som sponsor og hvilken model badmintonketcher de spiller med?

Jeg går ud fra, at deres skifte fra Yonex til Victor har noget at gøre med, at pengeposen, som sponsoratet indbringer er markant større? Ellers er det måske fordi, at makkerparret foretrækker Victor badmintonketchere, sko og tøj?

Som allerede nævnt, ved jeg, at Liliyana Natsir og Tontowi Ahmad er kæmpe stjerne i deres hjemland hvilket garanteret medvirker til deres skifte! Jeg var inde og se på noget af det udstyr som de brugte, da jeg synes Victor laver rigtig flot badmintonudstyr og i særdeleshed er jeg vild med deres badmintonketchere! Tontowi og Liliyana har allerede gjort sig så bemærket blandt folkene som producerer Victor, så det har fået deres egen serie badmintonketchere, som er opkaldt efter dem. Tontowi Ahmad spiller med JetSpeed S Ahmad T badmintonketcheren og Liliyana Natsir benytter sig af JetSpeed S Natsir L badmintonketcheren.

Jeg synes det er lidt vildt, at et par spillere, som på trods af deres mange All England titler, der lige har skiftet fra et konkurrerende brand, får deres egen serie badmintonketchere så kort inde i samarbejdet med Koreanske Victor. Men de må være så stor en reklamesøjle, at Victor ser det som en god investering at lade dem få deres egne badmintonketchere!

Jeg er splittet i forhold til, om jeg skal føge med på bølgen af badmintonketchere fra mine OL favoritter, eller om jeg skal forholde mig tro mod Yonex badmintonketchere, som jeg har spillet med lige så længe jeg kan huske og egentlig ved hvilken model der passer mig og min spillestil. Jeg kan se fordele og ulemper ved begge scenarier. Fordelen ved, at tage samme badmintonketcher som Ahmad, ville være, at jeg igen ville bruge samme udstyr som min OL favorit, foruden dette, så er jeg helt vild med designet på hans nye badmintonketcher. Alle ved, at desto bedre ens udstyr ser ud, desto mere tilbøjelig er man til at spille mere. Jeg er også af denne opfattelse, min udstyr skal helst være det nyeste på markedet for kun derved føler jeg, at jeg er god nok.