Beskyt din iPhone med det bedste cover

Date Added: oktober 5, 2012

Author: Charly Olsen

?

More Thing er et interessant firma, der har som deres primære formål at lave covers til iPhone af rigtig høj kvalitet. Deres unikke designs og gode kvalitet har gjort firmaet en af de førende leverandører af covers i verden, og de fortsætter stadig deres indtog i iPhone-verden.

I Danmark kan det være svært at finde alle deres produkter uden at skulle købe gennem deres egen webshop, og da de sender fra Fjernøsten, kan leveringstiden godt vare op til mange. Heldigvis er der nogle få butikker i Danmark, hvor du kan købefinde nogle af More Thing´s spændende covers.

Når man snakker om More Thing i dag, så tænker de fleste nok på deres Para Blaze cover til iPhone 4 og 4S, hvilket ikke uden grund. Deres Para Blaze cover er ganske unikt og udstråler i høj grad luksus og kvalitet.

Derfor er det med god grund, at dette cover fylder mere og mere i iPhone-landskabet i dag end det har gjort tidligere. Dette er bestemt ikke et cover, man bruger en uge eller to, for strakt at købe et nyt, fordi man blev træt af det. Para Blaze coveret har man på indtil den dag, ens iPhone skal skiftes ud, eller der er et nyt cover fra More Thing, som man bare vil prøve.

Selvfølgelig beskytter coveret mod slag og ridser. Taber du din iPhone, så beskytter et Para Blaze cover usædvanligt godt.

Vælg dit Para Blaze cover fra fire forskellige farver. De almindelige sort eller hvid, og også blå eller rød. Hvis du som os sætter pris på, at telefonen bevarer sit fede design, så kan du vælge den farve, din iPhone. Hvis du gerne vil skille dig ud, så kan du ikke vælge forkert med blå eller rød.

Vi kan under alle omstændigheder kun anbefale, at man holder øje med More Thing og deres produkter. Deres covers er helt sikkert blandt de bedste til iPhone.

?