Er iPhone den bedste telefon?

Date Added: juli 27, 2010

Author: Signe Krusell

?

Jeg har i et stykke tid gennemsøgt internettet for at se, om det virkelig er iPhone, der er den bedste telefon. Jeg har foretaget endeløse søgninger og læst mange reviews, og der hvor iPhone´en virkelig scorer sine topkarakterer er på hastighed, nøjagtighed, funktioner og design.

Det jeg har kunnet konstatere er, at ejere af iPhone generelt er mere tilfredse med deres mobil end andre mobiltelefon ejere. Ejere af iPhones taler generelt mere om deres telefoner og de mange applikationer der kan downloades på iTunes. Mere end 30 % af dem som ejer en iPhone mener, at den signifikant har ændret deres mobile vaner, og til dels har ændret deres liv, hvilket må siges at være en af de mere prætentiøse opnåelser i et mobilt marked, som har eksisteret siden midten af 80-érne.

Nogle af de problemer folk med iPhone synes at have, er bla udskiftning af SIM-kort, den mildest talt ringe mulighed for multi-tasking; du kan ikke høre musik mens du spiller et spil med lyd; her er man stadig tvangsindlagt til at høre spillet, hvilket dog skulle blive løst i næste version af styresystemet. Herudover er der skrøbeligheden – taber du din iPhone, er der langt større sandsynlighed for at skærmen går i stykker. (Jeg har selv prøvet det, og til jer som står med en ødelagt touch screen i dag, og i øvrigt bor i København; gå ned i St. Kongensgade til iPhone pusheren – 700 kr, 1 time = ny skærm).

En af de ting jeg er helt vild med, ved min iPhone, er store grad af fleksibilitet og interaktion med andre komponenter. Jeg elsker at jeg kan smide min iPhone i min sound-dock og automatisk spiller den mine favoritter. Eller når jeg står nede i brugsen og ikke kan finde ud af hvad jeg skal lave til aftensmad (jeg er ikke specielt kreativ når det gælder mad) og hurtigt indtaster en eller to ingredienser og vupti, der er forskellige opskrifter og tilhørende indkøbsliste. Jo, jeg må nok indrømme, at iPhone også har ændret mit liv – som tidligere kritiker af iPhone må jeg erkende; den er virkelig genial.

?